Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok...oprendsezer nélküli laptopra,hogy tudok win &-et telepiteni??köszönöm...
-
jooker82
nagyúr
válasz
spista222 #27915 üzenetére
millió félébe xilisofttal,format factorival,azokon belül is mp4,avi wmv,mkv és mindegyikkel hibás.Felraktam a k-lite kodek packot is.
Pár hete csinálja Találtam google-be egy másik tagot is,akinek hasonló gondja volt és neki se oldódott meg még most se,azt mondja,h hálózati gond lehet és ő valahogy ftp-vel távoli gépről tölti fel,mostanába és úgy hibátlan...
Szerintetek mit tegyek,?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Van egy kis gondom a youtube-os videók feltöltésével.... Az adott hiba szerintetek mitől lehet?Minden feltöltésemnél ezt csinálja,de ettől még erősebben is szokta...fellöktem egy videót,ez még egy lightosabb hiba,de 1.04-nél,ott a hanghiba, 1.21-nél,pedig a képhiba...van,h egyszerre mindkettő is van és 2-3 mp-ig..meg a hang elmegy stb...
[link] -
jooker82
nagyúr
válasz
Phvhun #21790 üzenetére
Jaja,az erősitőmbe lenne optikai bemenet,megis van az oldva,mert a tv-n keresztül HDMI vel össze van kötve,csak kicsit no energiatakarékos,hogyha zenét akarok hallgatni,akkor mindig bekell,h kapcsoljam a tv-t is,nameg a dts-t nem is viszi át...
Az a hangkártya meg úgy tudom,vmi 20-30 között van,annyit nem szánnék rá...
elvileg voltak olyan laptopok melyekbe spcdif kimenet volt,de pár napja egy euronicba egy ilyet se tudott már mutatni az eladó,pedig az digitális lenne...
Más megoldás?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Ez szerintetek milyen átalakitó lenne?? Miből mit alakit át??
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.