Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
Polaroid ? nem drága, és azért van neve, tapasztalatom nincs vele.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Elektrosokk
veterán
válasz fabicska #19697 üzenetére
ezekre sajnos nem tudok válaszolni, Én alapból -2 fényerő beállítással kezdtem használni, most már 0 értéken használom, azt olvastam Én is hogy a wifi jól meríti. de pl külső akkuval szettben 2 db patona akku (jó híre van) 8500 forint. Szóval Én nem tapasztaltam hogy nagyon merülne, az A7 vázam jobban merül ha az lcd-t használom komponálásnál.
-
Elektrosokk
veterán
válasz fabicska #19695 üzenetére
Szia. ezt a samsung nx300-al csináltam. konica miolta 40mm 1.8 manuális optikával, f4 rekeszen. nem Tudom mennyire jön át a minőség, de az eredeti kép ütős. Én nikonból belépő vázat nem használtam. A samsungról azt kell tudni hogy a jpg motorja nem túl jó, érdemesebb raw-ban lövöldözni. Ha exponálsz nem tudsz rögtön a menübe lépni. ezen 2 dolgon kívül szerintem remek gép, a kijelző brutál fényerejű és kontrasztos, Én csak manuális optikákkal használtam, könnyű élesíteni, és amennyiért most megkapod elég jó deal!
-
Elektrosokk
veterán
Nem esküvőt akarok fotózni vele. Az volt a kérdés hogy a vdslr verziós samyang is ajámlott fotózásra? Ezt ugye videozni gyártották. Fokozatmentes a és hangtalan lett a blende, követéshez optimalizált a fokusz és 2 lencse tag könnyebb. 14mm f2.8
-
Elektrosokk
veterán
a samyang T3.1 14mm ED AS IF UMC
használható fotózásra is ? Vagy csak videóra ajánlott ??
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
válasz sideburns #17890 üzenetére
de. nem biztos hogy nektek is megfelel, nincs túl sok opció, nekem arra kell hogy villámgyorsan meg tudjam mutatni a kis méretű fotókat.
Mac OS X
V1.6 Snow Leopard, Lion, Mountain Lion (10.6 10.7 10.8)
http://www.mediafire.com/?fk6rfncupuerx2eV1.5 Leopard(10.5)
http://www.mediafire.com/?eed3qcbdw1b3dwdWindows
V1.6 Windows XP/7/8 64 bit (7/8)
http://www.mediafire.com/?e07z583tcmb7h51V1.6 Windows XP/7/8 32 bit
http://www.mediafire.com/?a9ukw1bv9tbiviiUser Guide is included in all downloads. All support inquires should be directed to our HelpDesk.
Help Desk/Knowledbase/Support Forum
http://www.mtdhelp.comEmail a question
ijfr@mtdhelp.comAz èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Elektrosokk
veterán
egy kevésbé erőforrás igényes programot keresek kötegelt raw => jpg konvertálásra.
valaki ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
válasz WhiteWalker #17720 üzenetére
Én rendezvényt ha webre megy az anyag csak m jpge-be lövök. attól is függ mit fotóz az ember szerintem.
-
Elektrosokk
veterán
srácok ha ebay-ről rendelek akkut meg fog jönni? rémlik valami olyan hogy az akkut nem engedik fel repülőre. kínából rendelném.
-
Elektrosokk
veterán
válasz madmike #17384 üzenetére
vedd figyelembe azt is amit jeahh ír. és azért lehet ha nagyon belemerülsz gondot jelenthet hogy nincs raw opciód.
Én a napokban vettem egy milc gépet, és hát szinte újraélem vele a fotózás nyújtotta élményt, baromi könnyű, és bárhová el tudom vinni, mindig benne is van a táskámban, imádom a dslr vázamat is, de azt már a magam örömére nem nagyon hurcolom el.
-
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
melyik az a milc amelyikre a nikon meg az m42 optikákat is pakolhatom felfele átalakítóval és normális szenzor van benne ? használtan elérhető jó áron?
-
Elektrosokk
veterán
használt már itt valaki 85 mm-es samyang optikát ?
-
Elektrosokk
veterán
na és mi lesz a nagylátómmal ? tokina 17mm nagyon gagyi ?
-
Elektrosokk
veterán
Mivel Ropi nagyon jól megválaszolta az utolsó kérdésemet, és megvettem a sigma 105 makit , amit imádok.
a következő kérdés. új perspektívát keresek, kimondottan lányok fotózására a lábaik alul, közül, elől, hátul. Nem túl drága nagylátószögű optikát keresek. tájakat nem fotóznék vele. Mi az ajánlás ? ja és fullframe a vas.
-
Elektrosokk
veterán
A nagy kérdés.
Tamron SP AF 90mm F/2.8 Di Macro / Sigma 105mm f2.8 vagy canon 100mm f2.8 legyen?? sokmindent fotóznék vele, leginkább nem macro-t, 2 dolog lényeges , nagyon éles legyen, (főként nyitva használnám) és gyönyörű lágy krémes bokeh. Én úgy láttam teszt fotók alaőján hogy bokéh téren a sigma a nyerő. vélemények ?
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
válasz *Ropi* #16033 üzenetére
És a Yn-t amúgy ajánlod ? mert akkor abból vennék egy ttl képest meg 2 manuálisat. Ezekkel folyamatosan dolgoznék, vannak studió lámpáim, kisebbek és nagyobbak is, de nagyon sokszor megyek ki úgy fotózni hogy jobb lenne a 3 rendszer vaku. kisebb stb, csak az állvány kell hozzá. Tehát a Yn termékcsalád elég jó árban van. de az egyik Yn gyakran lenne a vázon. (a ttl képes) nem szeretnék vele befürödni, jó lenne ha az esetek 90 százalékában pontosan villan amikor vázon van. , azért kérdezek inkább.
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok. egy studio vakut és 2 rendszer vakut szeretnék használni egyszerre. a rendszervakuk egyik canon másik nikon. ha kioldóval a studio vakut sütöm el és commander módban lesz a 2 rendszer vaku, akkor a studiovaku fényére el fognak sülni? köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest