Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
Üdv!
Tegnap kiment a táp, amitől leállt a gép. Azóta sem tudom bekapcsolni. Eddig egyszerű a dolog, de.... Most jön a lényeg!
A táp már nem garis, viszont a többi alkatrész/alaplap, vga, ssd stb/ igen. Ha a táp miatt meghalt még más is a gépben, akkor azokra él a garancia vajon?Holnap hívom a boltot /skynet-computer/, csak addig türelmetlen vagyok és kérdezek.
-
deedee
őstag
Üdv!
Valószínűleg nem igazán ez az a topik, ahol kérdeznem kellene, de...
De annyi pc guru van itt, hogy szerintem lazán, csuklóból tudtok nekem segíteni.Szóval én író vagyok és egy most készülő regényemben elakadtam, ami bizonyos technikai elakadást jelent.
A felállás:
Adott egy telefon, amire sms-ek érkeznek. A küldő nem akarja felfedni a kilétét, ezért "valahogy" titkosítja magát, szervereken keresztül egy progi segítségével írja-küldi az sms-eket. Nem igazán profi, ezért elront valamit, és így be lehet mérni, hol tartózkodik, lakás szintig.
Ennek kellene a technikai leírása, hogyan hajtható végre a visszakeresés, vagy hogyan építhető, valósítható meg egy ilyen rendszer. nagyon mélyen nem kell belemenni, hiszen a leendő olvasók nem igazán pc fanatikusok. De hihető, valódi adatok kellenének, hogy ne égjek be a könyvben, ne írjak oltári baromságot.
Köszönöm előre is, ha válaszoltok! -
deedee
őstag
üdv
tud valaki olyan hardverről vagy szoftverről, ami esetleg mikrofon segítségével felveszi a beszédhangot és azt nyomtatott / pl word/ formára alakítja át?
-
deedee
őstag
"Amennyiben Ön bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, zenei kiadónak, filmgyártó vagy
filmforgalmazó cégnek, rendészetnek, a RIAA-nak a tagja vagy Nekik dolgozik,
vagy kormányzati tevékenységet folytat,
A fent felsorolt esetekben Én mint HubAdmin NEM ADOK ENGEDÉLYT AZ ÖN RÉSZÉRE,
hogy a hub felhasználóinak merevlemezein található anyagokhoz hozzáférjen. Ha ön mégis
így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 számú, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt
és a Személyes Információ és Elektronikus Dokumentumok Védelméről szóló törvényt."ezt egy hub nyitómenüjében olvastam....Az lenne a kérdésem,hogy ez mennyire hat azokra akik a fennti sorokban szerepeltek?Csak egyszerűen kíváncsi vagyok és érdekelne,hogy volt e már valakinek tapasztalata ez ügyben....
thx
-
deedee
őstag
válasz FehérHolló #2524 üzenetére
-
deedee
őstag
-
deedee
őstag
hi!
nyelvtudás esetén melyik az erősebb:kommunikációs szintű,vagy az alapfokú tudás? -
deedee
őstag
hali
éppen most csordogál lefelé egy több mint 4 gb-os hd felbontású 720p-s hd-tv-ből felvett film /divx-es asszem/....Arra lennék kíváncsi,hogy a síma asztali divx-es dvd lejátszó,összekötve lcd tv-vel, le tudja e majd játszani?Ha igen,akkor síma dvd felbontásra ''lebutítja''? -
deedee
őstag
hali!
''IMAX technikával forgatott film '':ez konkrétan mit jelent?Speckó képminőség/felbontás és speckó hangminőség?Vagy esetleg 3D kép? -
deedee
őstag
ha csak képekről van szó,akkor inkább ragasztani érdemes a panelra,mert a fúráshoz ütvefúró kell,ami hangos,poros és szerintem felesleges is.Ha polcot akarsz felrakni,csak abban az esetben érdemes fúrni,mert ott kell a stabil,nagy teherbírású felfogatás.
képekhez jó 1-2 pötty szilikon és kész.... -
deedee
őstag
hali!
mik a sebességhatárok autóúton/pl 8-as főút...stb/,autópályán és síma úton/pl két kicsi falut összekötő műüton/?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest