Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
Én 10 évig dohányoztam, lassan 7 éve, hogy letettem.
Szerintem nem használnak a tapaszok, rágó, ilyesmi. Magamtól tetettem le, elég kínkeserves volt, sokadik próbálkozásra sikerült. Az elhatározás az ami fontos, így elsőre egyszerűnek hangzik, de amikor a leszokás útján haladsz elég keményen próbára kell tenned a kitartásod.
Nálam a mai napig nem múlt el a cigi utáni vágy, sokszor rágyújtanék, de megállom.
Ez mindenkinél máshogy van, van aki azt állítja, egyáltalán nem hiányzik neki.... nekem sokszor hiányzik.
De határozottan állíthatom sokkal jobb az éltem cigi nélkül. Jobbak az illatok, finomabbak az ízek, és a legfontosabb egészségügyileg is jobban vagyok.
Szerintem az elektromos cigi és a folyamatosság azért nem jó, mert sokkal nagyobb a visszaesési arány.
A folyamatos leszoktatással csak az a baj, hogy mindig van okod, amiért megszeged az adagot, pl. ideges vagy, akkor úgy érzed most megérdemled, hogy elszívj egy cigit, vagy rápippants az elektromosra.
Ez nem kemény drog, ezt lelehet tenni minden következmény, és segítség nélkül is.
Nincsenek mentségek, eldöntöd->leteszed.
Csak ki kell bírni azt a rövid időszakot, amikor eszeveszettül hiányzik a cigi, aztán könnyebb lesz.
Hogy haladsz, elkezdted már a leszokást, vagy még csak tervben van?(#7493) karte
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, most egy függőségről beszélünk....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Lexus, Toyota topik
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest