Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Inhouse #34522 üzenetére
"Folyamatos bevétel növekedés sincs a végtelenségig."
Ez így van, de ez nem az én dolgom. Az üzleteket nem én kötöm, az új ügyfeleket nem én hozom, mint írtam, én a rendeléseket dolgozom fel, azok kiszállítását "szervezem", de legalábbis előkészítem, ha lehet így fogalmazni. Mi még nem régóta létezünk, nekünk még van hova növekedni, messze még a végtelen.
A jó munkaerő megbecsüléséhez annyit fűznék hozzá, hogy engem is megbecsülnek, nyilván ha nem jól végezném a munkám, nem dolgoznék már itt. A robotizálódás az én esetemben pozitív folyamatot jelent, szerintem jobban örülnek neki, ha a gép előtt kussolok és dolgozom, mintha időnként emberi kapcsolatépítésre hivatkozva szexorgiákat tartanék az irodában ereszcsatornamászással egybekötve.
A raktárkészlet felvásárláshoz pedig annyit, hogy szerintem az év végi leltár előtt bármelyik cég örülne, ha felvásárolnák a raktárkészletét.
A pótlása pedig gyorsan menne, 1, maximum 2 hetes átfutási idővel bármelyik gyártó partnerünktől vissza tudnánk tölteni az elvárt szintre, ez még a közvetlenül a raktárról kiszolgált vevői rendeléseket sem akadályozná, esetleg néhány esetben kéne pár napos csúszásért magyarázkodni. A nagyobb tételben érkező megrendeléseket közvetlenül a gyártóknak továbbítjuk, onnan történik a kiszállítás, ilyen esetekben a raktárkészletünk állapota irreleváns. Szóval nyugodtan fel lehet vásárolni a készletet, nem tojnánk be.
A bitcoinhoz nem értek, eleve azt sem értem, hogyan tud létezni és mi tartja fent, ehhez én sem tudok hozzászólni. Azt tudom, hogy a bányászásához rengeteg erőforrás kell, de a konkrét működését nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest