Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
philoxenia #25169 üzenetére
Ha vásárlásra adom a fejem, biztosan a kibocsájtási érték is közrejátszik majd a választásban, illetve sajnos az ár is.
Ahogy nézem egyébként a leírásban (ami hasznos, köszönet érte), az árfekvés növekedésével inkább az ipari felhasználás felé mozdul a dolog, és a nagyobb üzemóraszám felé. Vagyis az alacsonyabb árnál gyakoribb a karbantartás, a csillagászati árak mellett pedig gondolom évekig nem kell hozzányúlni. A kettő szerintem valahol kiegyenlíti egymást, legalábbis én úgy gondolom, hogy ha egyszer sikerül kiirtani a penészt és tudatosan tenni ellene, akkor nem kell ezt állandóan használni. Gondolom én...
inf3rno:
Abban is van ráció, miszerint először kipróbálni valamilyen gépet, esetleg szakemberrel felméretni a terepet, hogy ne zsákbamacskát kelljen venni. Nekem is megfordult a fejemben.rii:
Ilyen árfekvésnél megnézi az ember, hogy kitől veszi... Legalábbis utánanéz a cégnek, és hogy mik a tapasztalatok. Én biztos nem vennék ilyet noname helyről, vagy "porszívó ügynöktől". Így talán jó esély van arra, hogy tényleg olyan a gép, mint ami a papírjain szerepel. -
inf3rno
nagyúr
válasz
Annyiban egyetértek, hogy jobb lenne először megbízni valami céget, hogy szagosítsa be a házat, aztán ha tényleg beválik, akkor esetleg venni valami hasonlót, mint amivel ők tolják.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Én a harmadik szónál jutottam el odáig, hogy ne olvassam tovább. "Az O3 atom"
Ahogy nézem wikipedia-n, többszáz éves technológia, és nem annyira bonyolult az előállítása, csak elektromos kisülés vagy UV fény kell hozzá.
"Villámcsapás közelében nagy mennyiségben keletkezik az ún. koronakisülés hatására. A Tesla-tekerccsel végzett kísérletek használatakor keletkező elektromos ívek is nagy mennyiségű ózont képesek előállítani. Továbbá minden 185 nm közeli hullámhosszú UV (UV-C) sugárzás is ózont fejleszt. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Escape from Tarkov
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest