Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jejike
tag
válasz
WestCoast92 #56987 üzenetére
csak 1 monitor van. ha átkötöm az alaplapira akkor bejön az alaplap kezdő képe. csak a kártyánál nem. azt hol vagy hogyan lehet megcsinálni?
-
jejike
tag
válasz
WestCoast92 #56977 üzenetére
ezt nem írtam az előbb. bocs. valamit lehet hogy csinál mert kb 5-10 másodpercig csak sötét képernyő van és aztán jön be a win. most azt csinálta hogy ha nyomom a gombot akkor addig a win sem jön be de ha nem nyomkodom a gombot akkor pár másodperc és betölt a win.
-
jejike
tag
válasz
WestCoast92 #56977 üzenetére
szia.
nyomod a gombot és semmi csak betölti a wint és utánna megy minden rendessen. -
Thomas43
tag
válasz
WestCoast92 #56971 üzenetére
sajnos már nincs a bolt kínálatába,bár most már gondolom miért adták olcsón
-
Reblina
csendes tag
válasz
WestCoast92 #56948 üzenetére
Már vagy 10-szer beletettem-kivettem a kártyát belőle.
Rendesen a helyén van.
Most a bios reset után odáig eljutottam hogy megszólalt a lap.
3 sípszó és kép továbbra sincs. -
Thomas43
tag
válasz
WestCoast92 #56949 üzenetére
Egyszerűbb lenne ezt természetes,de ha vár vennék egy G4400-at akkor lenne itthon ilyen esetekre és nem kéne várnom napokat míg a bolt megcsinálja és visszaküldi
-
lancellott
tag
válasz
WestCoast92 #56938 üzenetére
sli--- az új rendszerrel kb 75% plusszra saccolnám... szal az alaptalan amit állítasz. Nekem volt SLi-m. Értékelhetően erősebb a gép.. persze a fogyasztás melegedés terhére.
..de visszatérve az eredeti kérdésemre.. a cpu dolgozik, az ssd dolgozik, a memóriák dolgoznak.. és a végtermék megy ki a VGA-ra. Nem hinném, hogy a VGA lenne a szűk keresztmetszet.. vagy én nem értem magam.
UltraHD-ban játszom, és elég nagy fps-eim vannak így is megagigafull grafon....
Ha értenék hozzá azt mondanám, hogy több fps is kiférne, ha mittomén nagyobb procit tennék a gépbe.. Szerintem..
-
válasz
WestCoast92 #56936 üzenetére
Szerintem inkább 2db GTX 1080Ti SLI-vel.. Ha lúd, legyen kövér..
-
vaakuum
addikt
válasz
WestCoast92 #56930 üzenetére
Köszönöm az ötleteket, de gyakorlatilag amikor az előző hszt- írtam, akkor már fent volt a 7. Ap probléma abból adódótt, hogy a géphez nem volt optikai meghajtó, ellenben volt kettő darab usb 3.1-es telepítős stickem
De azóta meg win10 lett belőle, mert a frissítéseknél panaszkodott, hogy a proci újabb és a win7 már nem támogatja. Ráhagytam, lett belőle 10-es, szülőknek netezni bőven jó lesz.Egyébként feltételezem, hogy működne, van olyan laptop idehaza, ami egy teljesen más típusú laptop klónozott oprendszerével működik gond nélkül.
-
csadi0011
őstag
válasz
WestCoast92 #56932 üzenetére
Többször láttam már olyat, hogy nem működött, meg olyat is, hogy működött. Nekem is működött nemrég.
Amúgy nem muszáj a drivereket lemezre írni. Winyón is lehet, vagy az ssd-n külön partíción, amit aztán el lehet távolítani. -
csadi0011
őstag
válasz
WestCoast92 #56930 üzenetére
Szerintem nem minden esetben működik. Próbálkozástól persze gond nem lehet.
-
vaakuum
addikt
válasz
WestCoast92 #56927 üzenetére
másik gépen formáztuk az ssd-t, és rákerült az usb install driver... azt mutattuk meg a telepítőnek és utána már működöt...de csak 32 bitesben volt hajlandó erre, a 64 bitest nem ette meg telepítés közben.,
-
MrDerekas
addikt
válasz
WestCoast92 #56887 üzenetére
Eredeti telepítőkészlettel nem fogod megoldani. A kékhalál azért, mert nem xp támogatású a vas. (Legalábbis valószínű) Sikert egy módosított xp telepítővel érhetsz el, ha ismered a vas minden driver szükségét, van hozzá xp-hez való, és azokat integrálod is a telepítőbe. (Lehet egyszerűbb lenne win7-re xp felületet varázsolni
)
-
válasz
WestCoast92 #56889 üzenetére
Az XP-n egyre kevesebb program fut már, se crome, se skype, se közösségi média, se frissítések.. átnézhetsz esetleg az XP topikba, de szerintem vagy 7 vagy valami Linux. Mindkettő kinézete nagyon hasonló lehet az XP-hez.
-
válasz
WestCoast92 #56887 üzenetére
Használj(on) win7 -et.. Az XP ideje lejárt...
-
Picturemaker
őstag
válasz
WestCoast92 #37298 üzenetére
Üdv!
A Te lapod milyen? Ha "tuningképes" az kicsit másképpen kezelheti a ramokat (ott is engedi a szabad beállítást). A G620 csak 1066-ig kezeli a memóriákat, mi ezzel a probléma? A G2130 1600-ig kezeli a ramokat.
-
n00n
őstag
válasz
WestCoast92 #37277 üzenetére
Hűha, szóval ezt csak simán lelehet húzni?
Akkor előkeresek egy régi, rossz tápot és leszedem arról a csatlakozó dugóját és kicserélem. Köszönöm.
Forestgreen: Akkor jól gondoltam.
-
Balathruin
veterán
válasz
WestCoast92 #37263 üzenetére
Szerintem igen, mert memória vezérlő a prociban van.
-
Balathruin
veterán
válasz
WestCoast92 #37257 üzenetére
Foglalat sérülés?
Vedd ki a procit és keress elhajlott lábat/lábakat vagy rosszabb esetben hiányzót. Én elsőre erre tippelnék.tagagaba53: Ahogy elnézem nincs Win8.1 driver... Nem lehet, hogy az a baj?
-
Geller72
veterán
válasz
WestCoast92 #19517 üzenetére
Ez egy 5(x)86-os lap. Az első, majdnem Pentium egyes deszkák közül való. Van még rajta EDO ram foglalat is és az "új", SD. Mivel annak idején bárki gyárthatott alaplapot, nem ritka a beazonosíthatatlan deszka. A hátlapon nincs kis, ragasztott címke? Akármilyen MEO-s, vagy bármi. A kép jobb, alsó sarkán látható egy verziószám is, de sajna elég gyatra a kép minősége. Be lehetne azonosítani a lapot, ha lenne jobb (sokkal jobb) kép.
-
Rivaul
addikt
válasz
WestCoast92 #19519 üzenetére
Edo és isa slotokat sokan még nem is láttak nem hogy pontosan beazonosítsák
Egy ilyen képről lehetetlen. Csak ha működésre bírod akkor lehet max kideríteni.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
WestCoast92 #19519 üzenetére
Hátulján semmi?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
WestCoast92 #19517 üzenetére
Socket7-es foglalatú...és van rajta egy Acer chip. Mást én se nagyon látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest