Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
TUlajdonképpen igazad van, 3-4 mosás után úgyis felrakom ismét. A lényeg, hogy addig bírja a lehető legjobb kinézettel. MOndanám, hogy adok egy esélyt ismét a Perl-nek, de még van fél liter PSS és másfél üveg Gyeon. A PSS-t télen, a Gyeon-t nyáron használom. Viszont egy darabig nem akarok rendelni semmit, mert megint nagyon felgyűltek a cuccok.
Jut eszembe, szerdán megjött az ahifiről a csomag. Nem fotóztam, de ugyanoyan igényesen és törésmentesen volt csomagolva mint maiket te fotóztál korábban.
Vasárnap este adtam le a rendelést, szerdán kézbesítették.A Bilberry volt most a lényeg, le akartam tesztelni különböző higításokban.
50 ml BB+400 ml víz
50 ml BB+150 ml víz
50 ml BB+ 250 ml vízAzt kell mondanom, hogy aki rendszeresen takarítja a felniket, tökéletesen elég neki az 1:8 higítás. 16 ezer volt 5 liter, ha hozzászámolom a deszt. víz árát, akkor is bőven a legolcsóbb megoldások között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest