Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- Android játékok topikja
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- Monster Hunter Wilds gyorstalpaló érkezett
- Black Myth: Wukong
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Matska
senior tag
válasz grabber #4728 üzenetére
Igazából kész felüdülés mire a LR-hoz érek vele, a stack a pepecs meló.
Amit írtál kipróbálom, a clarity csúszka így is egészen le van húzva.Nem tudom milyen Nikont használsz, Apsc-n ott a Samyang 16 f2, Ff-nél meg a 24 1.4.
Amúgy a Fujin kipróbáltam a 35 1.4-et, egy 3*7 képes panoráma erejéig és teljesen vállalható, igaz az nem stack.
https://www.flickr.com/photos/146088520@N03/
-
menin
tag
válasz grabber #4506 üzenetére
Igazából az időjárás a legnagyobb lutri főleg télen. Ha elsősorban az északi fény miatt mennél akkor min 1 hetet javasolok hogy több esélyed legyen még kedvezőtlen időjárás mellett is. Én azért mentem télen mert elsősorban gleccser mászás és jégbarlang fotózás volt a turánk célja.
-
Matska
senior tag
válasz grabber #4002 üzenetére
Azért úgy látom elég sok tartalék maradt benne. Érdemes azonos ISO, záridő, rekeszérték és wb-t használni, így az egyetlen amit tenni kell, hogy ráhúzod a megfelelő objektív korrekciót, ami kisimítja a hordó torzítást és eltünteti a peremsötétedést. Utána simán mennie kell az összeillesztésnek.
https://www.flickr.com/photos/146088520@N03/
-
veterán
válasz grabber #3643 üzenetére
Szerintem kicsit kómás az obi, amit rekeszeléssel szerintem lehetne csökkenteni, de annyira manuális az obi, hogy még nem tudom hogy hogyan fogom
De azért atti3x fórumtárs aki szép képeket tudott csinálni DSS-el Nyilván meg vana trükkje, de én annyira nem ismerem.
De persze, szívesen megnézem őket. A Registax-ot ismerem, de én azzal eddig ilyen képeket csináltam.
-
szabolcs.sz
tag
válasz grabber #3360 üzenetére
A Medves-fennsík keleti peremén, a Rónabányáról a tehenesi-tó felé északi irányba tartó úthoz közel vannak ún. hagyásfák. Ezeket azért hagyták, hogy a legelőn adjon árnyékot, menedéket. Többségük nem is villámveszélyes, nem magaspontok.
Rónafalu és Salgóbánya között teljesen sík a terep, ott fákat nem nagyon fogsz találni. Talán a réti kereszt még az, ami komponálásra érdemes, van róla fotó dögivel a facebookon, keresd meg Rónafalu oldalát. A réti kereszttől É felé már magányos fa / csoport.
A fennsíkon az utak gyalogosan járhatóak, sima személyautóval inkább ne menj fel.
Vaddisznókra lehet számítani, turistákra nem.
Rónafalu mellett, a mogyorósi-kilátótól K irányba van a fennsík legmagasabb pontja, rónabánya ki lesz takarva déli irányba a domborzat miatt.
Ennél konkrétabb pontokat nem igen tudok mutatni.
Ha lehet, azért érj oda fél kilencig, akkor van fél órád egy expressz terepszemlére.[ Szerkesztve ]
-
szabolcs.sz
tag
válasz grabber #3336 üzenetére
Nekem van egy házam a Medves-fennsík DNY-i peremén, Rónafaluban. A faluban szerencsére (nem a lakók szerencséjére) lecserélték a közvilágítást ledesre, illetve a Salgótarjánhoz tartozó települések nagy részén szintén.
A fennsíkon vannak jó pontok, illetve Szilváskőpusztán (pár km-re tőlem) komolyabb állványnak kiépített (betonozott) észlelőhelyek is.
Másfél óra a fővárosból. Ha bivakolni szeretnél, a mogyorósi-kilátóban azt is megteheted akár, autót meg lent hagyhatod a Rónafaluban (540m tszf), nem laknak ott olyanok, akik bántanák. -
Zotya21
senior tag
válasz grabber #3246 üzenetére
jah hát én is összeraktam vagy 6-9 képet már nemtudom melyiken mennyi mert a repülők is beleszóltak és elég sok csíkot húztak közbe + a felhő foszlányok
az első a világos zöld zónában volt, a második a sötétzöld és a világos határa körül
iso 6400 17mm 15sjulius 29-30
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
föccer
nagyúr
válasz grabber #3246 üzenetére
Most egy kicit jobban nézegetem ezt a térképet és azért vannak rajta furcsaságok, mint pl UK és Norvégia között, a nyilt tenger tele van forró ponttal. Ugyan ez alaszka eldugott régióiban... szóval azért nagyon sokra nem szabad adni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Zotya21
senior tag
válasz grabber #3238 üzenetére
Én s stellariummal kinéztem az időpontokat tavaly is de valahogy akármikor ráértem volna felhős volt az ég
aztán amikor volt végre 2 nap amikor jó volt, előtte este belőttem az élességet pár tesztképpel aztán szigszalaggal leragasztottam a fókuszgyűrűt
mert sigma 17-50 nél sem jó az ütközésig tekerem dolog, de végtelenre tekerve egész jó volt
rekeszelni meg inkább lfelé szerettem volna mert az iso 6400 elég zajos tud lenni aps-c nél nemhogy még több legyen
a 20mp meg nekem már kezd csíkot húzni bizonyos irányba sajnos 17mm nél is
https://500px.com/slayer_art
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest