Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz ledgeri #8787 üzenetére
Stellarium nem biztos, hogy mindegyik kívánt funkciót tudja, de érdemes ránézni, én azt használom évek óta.
Lóránd: ez nagyon kúl! Durva mozgások vannak már másfél óra alatt is, ha azt nézzük, hogy egy-egy pixel is szinte kontinensnyi vagy akár bolygónyi méret.
Én meg mentem tegnap egyet potyára
Kimentem a Kiskunságba, egyrészt már későn értem ki, így a kis ablakot, mire már sötét van de még nem kel a Hold, már épp lekéstem; de a rosszabb, hogy a kocsiban zötyögéstől (kiváló utak vannak a Kiskunság felé, mondtam már?) kilazult az állvány egyik lábában a csavar és instabil lett az egész. A kocsiban meg nem volt akkora imbusz, és miután sehogy se sikerült meghúzni, inkább mindent szétszedtem és hazajöttem.Fotósként átment már több mint egy tucat állvány a kezeim között, a SA egyike a leggagyibbaknak, amivel dolgom volt, s mellé még drága is (40k). Ha nem a GTi-vel együtt adta volna az eladó, meg se vettem volna. Na meg a távcső is, gondoltam a 2.4" fogasléces már erősebb, pontosabb, precízebb lesz, erre a fenéket... meglazítva a két szorító csavart, a kihuzatnak milliméteres(!) lötyögése van. A fókuszt se lehet finoman állítani, mert ha annyira meghúzom a szorítót, hogy már ne csússzon kifele a korrektor és fgép súlyától, akkor a gumis érzetű finomállítóval már nem lehet fókuszálni - csak meglazítva, vízszintes közelében. Az új árát nézve (270k) botrány. Fotózás sem olcsó, de ott legalább rendesen össze vannak rakva a dolgok, pedig nem csak két lencséből és pár csőből állnak.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt