Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
Topikgazda
válasz
raymi16 #6686 üzenetére
Szerintem [ez is] egy nagyon jó opció. Lehet az asiair helyett én ezt választanám, ha nem laptopoznék.. Amugy nekem egy egyszerü asus laptop van, viszonylag könnyü fajtából. Pentium procival, ami azért elég fajdalmasan lassu tud lenni, de a fent emlitett progikat elkezelgeti..
-
kuyarashi
őstag
válasz
raymi16 #6686 üzenetére
Akkor ez a 290 MM Mini? Annak még a vezetőkamerája is jobb asztrora, mint bármelyik MILC gép.
Más kérdés, hogy monokróm.
Valamint az ASIAIR-ra rendesen lehet építeni, mert a későbbiekben rá tudsz kötni bármilyen DSLR-t és bármelyik ASI terméket (EAF, szűrőváltó, vezetőkamera, stb.), közben a mechanikát is teljes körűen vezérli (jóval több funkcióval, mint a gyári kézi vezérlő). Ilyen az MGEN esetében nincs.Merre laksz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Horgász topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Alkoholista nevelde
- Filmvilág
- OLED monitor topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest