Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz thyeby #14752 üzenetére
Ha jól megnézed kapsz egy 14w/órás gépet.60000ért.Az aksi a gép szíve,és egyben legdrágább alkatrésze,anélkül nincs teljesítmény, ha elspórolják, becsaptak!
Makitáék,ennyiért (a te géped ,a feléért dufláját nyújtja...!!! )A gép árának túlnyomó többsége akku plusz töltő.Erre dw-ék ezt elegánsan lespórolják,hivatkozva arra hogy mivel szuper, több töltögetést bír,ez rossz vakítás, az akku ugyanis az idővel veszít a kapacitásából, hiába nanocsöves.tehát nem a töltéstől, hanem az.időtől pusztul...Akkor jobban járok ha jó kövér a kapacitás,ha lefeleződik, még istenes,de a dw kis nyiszlett aksija jahh.
No ezért nem tőlük vettem akkus gépcsaládot, (pedig van nekik minden!,hanem makitáéktól.
(hadd felejtsem el,én hol van a töltő, mert csak kétnaponta merül ki a gép, ha használom[ Szerkesztve ]
-
Márton111
aktív tag
Ez 30dkg-al nehezebb, (1,4kg) meg 5000Ft-al, cserébe dupla akku kapacitást kapsz...ami két év múlva, amikorra a Li aksi legyengül bizonyos mértékig,azt fogja jelenteni, hogy ez még használható, a dw ellenben úgy jár majd a töltőhöz,mint ahogy öreg bácsi a wcre.szaladgál folyamatosan.
1300-as fordulaton tempósan csavarozhatsz,én is az 1500-as fordulatú géppel csavarozok, az 1700-assal fúrok, (fordítva II-esben ,nem érezné magát jól a csavarozáshoz ,a másik masina,)
Mivel az én akkuim ehhez képest duplák,úgygondolom , 1300-as fordulaton ez a gép a 3,5-ös csavaroka vígan tekergeti előfúrt, vagy előfúratlan helyre tetszés szerint(II.fokozatban).[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Nem egy kategória volt.Nagyobb volt az akkufeszültség és az erőssége is a AEG-nek, mint a többinek, ha jól emlékszek. Meg az ilyen tesztekkel az a baj, hogy nem tudod mennyire van feltöltve az akkuja a gépeknek. Lehet az AEG jobban fel volt töltve. Nem tudom elhinni, hogy a Makita, Hitachi csak ennyit bírt volna. ( A kék Boschról meg ne is beszéljünk, mert nekem van olyanom, kipróbáltam, többet bír. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest