Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AIex

tag

válasz SeatZola #64057 üzenetére

Metabo gérvégókról van itt tapasztalat, jellemzően az szokott lenni a végkifejlet, hogy használható, de a jó nem feltétlen olyan,

Megnézném a helyedben a legolcsóbb DW gérvágót, ami tud mélységhatárolást,

@ViktorSz,
    Februárban vettem egy DW sarokcsiszolót, kellett hozzá pár sallang, hivatalos szervizpartnernek irtam ezügyben (az külön vicc, hogy a DW weboldalán nincs cikkszámos robbantott ábra a gépekhez - vagy lehet én voltam béna, de igy is több időt pazaroltam a keresésére, mint amennyit szerettem volna), össze szedtem a cikkszámokat, leadtam a rendelést, és 2 hónapnál többe nem is telt, mire megjöttek az alkatrészek. Olyan bonyolult darabok, mint pl. szoritó anya, védőburkolat stb.

Ilyenkor azért elszoktam gondolkodni, hogy most akkor melyik a drágább márka, pl. a Dewalt, ami 40%-kal olcsóbb egy Festool-nál, de ha szerencséd van, akkor 2 hónapig porfogó lesz a gépedből (amivel dolgoznál), mert éppen nem annyira van hozzá alkatrész, vagy pl. a Festool, ami 40%-kal drágább, de tulajdonképpen 5 nap alatt bármilyen alkatrészt idepostáznak neked Németországból. Egyébként, hogy ne csak ez egy márka legyen pellengérre állitva, a Milwaukee-ról sem hallottam jobbakat, és ebből a szempontból a Makitának van egy utcahossznyi előnye, mert nekik van egy egészen tisztességes alkatrészraktáruk Fehérváron.

Új hozzászólás Aktív témák