Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz
SeatZola #64057 üzenetére
Metabo gérvégókról van itt tapasztalat, jellemzően az szokott lenni a végkifejlet, hogy használható, de a jó nem feltétlen olyan,
Megnézném a helyedben a legolcsóbb DW gérvágót, ami tud mélységhatárolást,
@ViktorSz,
Februárban vettem egy DW sarokcsiszolót, kellett hozzá pár sallang, hivatalos szervizpartnernek irtam ezügyben (az külön vicc, hogy a DW weboldalán nincs cikkszámos robbantott ábra a gépekhez - vagy lehet én voltam béna, de igy is több időt pazaroltam a keresésére, mint amennyit szerettem volna), össze szedtem a cikkszámokat, leadtam a rendelést, és 2 hónapnál többe nem is telt, mire megjöttek az alkatrészek. Olyan bonyolult darabok, mint pl. szoritó anya, védőburkolat stb.Ilyenkor azért elszoktam gondolkodni, hogy most akkor melyik a drágább márka, pl. a Dewalt, ami 40%-kal olcsóbb egy Festool-nál, de ha szerencséd van, akkor 2 hónapig porfogó lesz a gépedből (amivel dolgoznál), mert éppen nem annyira van hozzá alkatrész, vagy pl. a Festool, ami 40%-kal drágább, de tulajdonképpen 5 nap alatt bármilyen alkatrészt idepostáznak neked Németországból. Egyébként, hogy ne csak ez egy márka legyen pellengérre állitva, a Milwaukee-ról sem hallottam jobbakat, és ebből a szempontból a Makitának van egy utcahossznyi előnye, mert nekik van egy egészen tisztességes alkatrészraktáruk Fehérváron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest