Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
"a srácnak ez egy alkalmi pénz,"
Pontosan így van, és lényeges szempont. Ám amit furcsálltam, az az, h munkanélküli a fiú, és ez számomra kicsit más megvilágításba helyezi a lényeget. Távol áll tőlem ettől függetlenül, h ítélkezzek felette. Biztosan tudja, mit csinál, ha meg nem, hát majd megtudja.
Ami a bért illeti, kérdeztem a meló végén, h mennyire gondoltál boy? (Kemény másfél nap - mifelénk nem három nap egy esztendő, hanem három esztendő egy nap...) Azt mondta, nyolcra gondolt. Adtam neki egy tízest, és hálával megköszöntem a segítséget. Tudom, ez nem túl nagy pénz, de annyira még nem vagyok befutott, hogy figyelmet érdemlő bért adhassak. És igaz az is, h a fiú figyelmet érdemlő teljesítményt nyújtott pedig.A tölgy pórustömítéséről a szakma már magírta a frankót. Nekem a shelakkos megoldás imponálóbb, mert biztos a sikere, tekintve, h ősrégi felületkezelő eljárás, és tetszőleges konzisztenciát keverhetsz belőle. A magánvéleményem az, h a tölgy olyan jellegzetességéről van szó, ami hozzá tartozik a fához. Semmi szakmai, semmi esztétikai, praktikusságbéli dolog számomra nem indokolja a tömítést. Nem lesz szebb, nem lesz tartósabb, legfellebb a tapintása lesz finomabb - de hát egy szekrényfrontot ki szokott taperolni, és miért? Még ha valami királyi sakkbábú, v biliárd dákó, hát szempont a tapintás. Akkor viszont más fafajra utazik az ember.
Az az igazság, h nem ismerem a pórustömített tölgy viselkedését az idő múlásával, és belegondoltam, h a lakk alatt a pórusok majd sötétedni kezdhetnek, esetleg jobban fogja a nap, ahol éri. Szerintem ezt kellene tudni pontosan a döntésedhez. Kár, h a szakirodalmad nem tér ki rá részletesebben, csak említi, h létezik ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest