Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo94

veterán

válasz Kovács84 #3996 üzenetére

Az Asus weboldalán ezt a gépet Ac-nek nevezi, és a 3000-es sorozaton belül van. A többi drivert is einnen szedtem ezalól a típus alól és minden működik. Megy a kártyaolvasó, wifi,power4gear,mailchecker,vga, lan, minden tökéletes lenne,de ez a kamera nem akar jó lenni sehogysem. Már amikor a chipset utilityt raktam fel, az is isemretlen eszköznek észlelte a többi usb-s között. Az xp sp2-es, most frissítettem fullra a microsoft updateről, még valami drivert is leszedtem éppen ilyen ismeretlen eszközhöz valót,de nem éled a cam.. Fogalmam sincs,hogy milyen cam lehet benne, mert nincs semmi papírom a gépről és mivel nem isemrte fel a camet így persze adatot sem tudok lekérni sem eszközkezelőből, sem máshonnan. Van azonosítója, de az valami érthetetlen hieroglifa:) Hiába sp2-es az xp, az egyik camprogi azt javasolja,hogy updateljem sp1-esre!! vagy 2-esre.. :)
    Megpróbálom amit mondtál,hogy az A6000U camdriverét leszedem, mert sejtelmem sincs, hogy hány megapixeles ami ebben a gépben van.
    Köszi a segítséget addig is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés