Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz adabra #30782 üzenetére

    Melegedés: Ha töltőn van akkor melegszik, ilyenkor jobban is megy a ventillátor, gondolom a + feszültség miatt, nekem főleg a csatlakozónál és a gép felső részén. Ugye elvileg fémház, szóval jobban vezeti a hőt. Terhelés alatt is a gép felső része, és az alja melegszik. (A hajtogatható változatnál felfele, a kijelző felé fújja a hőt, ezért azon a környéken melegszik)

    A ventillátor hangja közepesen hangos, ha le van terhelve a gép csak akkor. Elég kicsi lehet, mert viszonylag éles hangja van, emiatt is hangosabbnak tűnhet, de a myASUS alkalmazáson belül ki lehet választani csendes üzemmódot, ami visszavesz a teljesítményből valamennyit, és leállítja a ventillátort.

    Sípolás: Nem tudom pontosan mit értesz ezalatt. Mostanában viszont megfigyeltem, hogy ha nem, vagy lassan megy a ventillátor, egy nagyon halk cicergő/nyöszörgő nem egyenletes (kb ahhoz hasonlít, mint a betárcsázós net hangja volt régen, csak annál jóóval halkabb) hang jön a gépből, de ezt csak úgy hallani, ha odateszem a fülem közvetlenül a ventillátor nyilás közelébe. Ha gyorsan pörög a ventillátor, ezt nem hallani, fogalmam sincs mi lehet, de annyira nem aggódom miatta, mert rendszerproblémák nincsenek szerencsére. :U

    UI: Ha valaki tudja, van tippje mi lehet ez a cicergő/nyöszörgő hang, segíthetne megfejteni. :R

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák