Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Szerintem a nehézség, meg hogy mennyire érzel rá, az nem feltétlenül függ össze az élethűséggel. iRacingezek 10+ éve, teljes mértékben egyetértek azzal, hogy azt nehezebb vezetni mint ezt. De ez azért van mert az iRacing élethűbb? Vagy azért, mert iRacingben eléggé problémás a gumimodell régóta, egy komolyabb slideot nem lehet megfogni (jó ez azért már javult valamit) és kevesebb/rosszabb minőségű visszajelzés jön, és nem olyan minőségű az abs? Évek óta pont mindenki azért szidja iRacinget, mert úgy kell vezetni minden autót mintha tojásokon lépkednél és az irl pilóták azt mondják, hogy ennél sokkal többet engednek az autók valójában. ACC-t én személy szerint nem szeretem, a fékezést ki nem állhatom, szerintem lehetne nyugodtan gombon is a fék annyira on / off. De iRacing meg a másik véglet, azt mondják, hogy abban amilyen az ABS annál az életben már jobbak az autók. Utálom az ABS-t, de ez megint nem szempont, hogy élethű-e vagy sem az adott szim, csak az én preferenciám. AC-ért se rajongok, de a sok modolt tartalommal tény, hogy az lett a "funolós" szim. Ez szerintem egy tök jó alap most fizika terén, nekem személy szerint hihető és nagyon intuitív pár autó viselkedése, pár hülyeséget leszámítva. Nem érzem csöppet sem árkádnak, csak csiszolatlannak még, ha ezt kipofozzák és még jön rá a casual open world tartalom is, akkor ez szerintem egy nagyon jó szim lehet. Még egy tisztességes online rendszer kéne beépítve, mint hab a tortán, hogy azt miért csak iRacing képes megoldani 15+ éve az számomra felfoghatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- PlayStation 5
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- The First Berserker: Khazan
- Politika
- Ukrajnai háború
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest