Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Itt a kvali (30 napig elérhető): [link]
Kvali gyönyörű naplementében volt, a verseny meg sötétben. Egy jó kis eső hiányzott volna még.
Múltkor kyalamiban olyan CP verseny volt, hogy a felvezető körön sem láttam az elöttem menőt, miközben a radar jelezte, hogy közel vagyok hozzá. Csak a vízfüggönyt láttam, semmi mást. Az egy izgi rajt volt és első pár kanyar, kör..
358-as Ferrarival zúztam a replay-ben (eR Er), az ipse meg a 901-es porkával volt. 4. kör előtt engedtem magam elé és próbáltam menni utána. Jópár hiba van benne és összehasonlítva az övével látom, hogy hol bukok hozzá képest, melyik kanyarokat veszem xar íven és hol viszek át alacsonyabb tempót és hogy jön össze a 1.5s difi az alienekhez képest.
Ferrarin csak hátsó szárnyat tudsz állítani, elsőt, splittert nem. Hátsóm az 7-es érték a 14-ből, azaz közepes szárnyállással megyek jelenleg. Így 2:18 alját tudom hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- Politika
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest