Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs szerencsém ezzel a játékkal. Megvettem PC-re is, de nem ismeri fel a kormányomat - pedig nem egy ritka darab (TM TX). Természetesen az összes többi játék megy vele (AC is). Kipróbáltam a neten összes fellelhető "praktikát", de nem jutottam előrébb. Leírtam a supportnak, h már kétszer vettem meg a játékukat, de még mindig nem tudok vele játszani. Három nap után visszaírt Patric, h fennáll-e még a problémám?! 5 percen belül válaszoltam neki, h igen, és nagyon örülnék ha tudnának segíteni nekem! (természetesen full normális stílusban) Ez volt kb egy hete, de azóta sem válaszolt senki. Két napja írtam nekik egy újabb szívhez szóló levelet, de arra sem reagáltak még. Nem értem, h mi van ezekkel?! Kezd elfogyni a türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest