Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
2013-tól vágytam valami ilyesmire. Nyuszim meg vett egyet nekem nyaraláson.
Aztán ahogy itthon kiderült többek számára is, hogy szeretem ezeket a cuccokat, úgy tűnik, lesznek még a jövőben hasonló ajándékaim.
-
Fred23
nagyúr
válasz
vaakuum #4123 üzenetére
Ha a harcot már jól begyakoroltad, megcsinálhatod azt is, hogy a fémszállító hajók egyik útvonalán kinézel egy szűkebb helyet, oda beúszol, és mikor elmenne melletted a nagy hajó, felkapaszkodsz rá; aztán kinyírod egyedül a teljes legénységet. Mikor végeztél, vissza a Csókára, megcsáklyázod az álló, legénység nélküli hajót, és egyből meg is van a zsákmány, esetleg még a bug is elmúlik, és a legyőzött hajót javításra is használhatod. Ha meg nem, egy fejlesztés, és -ha jól emlékszem- ott a kijavított hajó.
-
Fred23
nagyúr
válasz
vaakuum #4121 üzenetére
1. Emlékeim szerint csak hátra kell nézni a hajón, nyomni a bal egérgombot, és repül a hordó. Lehet, csak nem néztél hátra.
2. Ha a kikötőmesternél sem lehet, miközben tényleg tropa a hajó, akkor az bug. Viszont ha csinálsz egy fejlesztést a Csókára, úgy emlékszem, az automatikusan fullra javítja a hajót, ha éppen nem olyan. -
Fred23
nagyúr
Akinek nincs még meg ez a nagyszerű játék, hamarosan BESZEREZHETI INGYEN!
-
Fred23
nagyúr
Gondoltam, megépítem magamnak, rákerestem, hogy csinált -e már valaki, mennyi ideig tartott, mekkora meló... -asszem, lemondok a tervemről, de azért tetszik nagyon!
-
Fred23
nagyúr
1080p-n még vacakul futtatja az Intel HD 630, de 720p-n már a HD 530 is élvezhetően vitte.
Ha jól emlékszem, először ezt a játékot notin, egy dedikált HD 7670M-el vittem végig, és a mostani Intel integrált ezt a dedikált kártyát kenterbe veri.
Ki kéne megint nyomni ezt a játékot!
-
Fred23
nagyúr
Most 9.99 EUR akcióban, hátha valakit érdekel!
-
Fred23
nagyúr
válasz
V.István #3971 üzenetére
Nincs, de szerintem ez a játék van olyan jó, hogy nem tragédia az elejétől kezdeni megint!
A régi gépemre már nem akartam költeni semmit, és nem is költöttem, de úgy alakult, hogy ingyen lecserélhettem az R7 240 2GB-ot egy R7 250 1GB-ra. Ez már egészen szuperül futtatja a Black Flag-et 1280x1024-ben.
Ambient occlusion, god rays, volumentric fog, meg egyéb nyalánkságok.
Az R7 250 a tuningolt R7 240-hez képest:
Az ilyen apróságoknak is tudok örülni.
-
Fred23
nagyúr
Na, most először asztali gépen is végig fogom nyomni a játékot! Notin a Sandy i3 is elég volt a HD7670-nel a közel 30 fps-re alacsony beállításokkal, most egy Q8300-on húzott R7 240-nel nagyon szépen fut alacsony felbontásban, közepes / magas beállításokkal. Érdekes módon egész jól használja ezt a gyenge procit. Játékból kilépve printscreen:
-
Fred23
nagyúr
Ki lesz az első, aki Win10 alatt is játszik vele? Kíváncsi lennék rá, bár gondolom, nem nagyon lenne eltérés. De pl. GTA-nál voltak gondok.
-
Fred23
nagyúr
válasz
FireKeeper #3882 üzenetére
Az jó, írtak régebben sok rosszat AC + Win8.1 kombóról! Most arra vagyok kíváncsi, lehet -e nyerni 1-2 fps-t a Win8-cal AC-ben a Win7-tel szemben. Keresek majd ilyen teszteket, de ti is írhatnátok a tapasztalataitokról. Ugyanis a Pavilon g6 is gyengusz ehhez a játékhoz, nagyon alacsony felbontás mellett is alig van meg a 28-30 fps, jól jönne még egy kicsi. Win10-ről valakinek esetleg valami tapasztalat?
Nálam amúgy az a jó, hogy AMD Radeon kártya ellenére semmi buggal nem találkoztam eddig. Meg is lepődtem ezen.
Ja, és érdekelne még, hogy Intel HD 5500-on hogy fut a játék, akinek ilyenje van, szépen kérem, írja meg!
-
Fred23
nagyúr
Elkezdtem ezt a játékot, és nagyon élvezem. Most egy HP Pavilon g6 notin futtatom dedikált AMD Radeon HD 7670M-en alacsony felbontásban, Win7 64 bit mellett. Tükröződések normálon, hogy szép is legyen, így vagyok 30 fps körül. Ha Win8.1-re váltanék, nyernék 1-2 fps-t? Olvastam, hogy volt, akinek problémái voltak a 8.1-es Win és az ACIII / ACIV kombóval. Azok a gondok már megoldódtak?
Amúgy nálam most ez a játék lett a csúcs, talán csak túl friss még az élmény, de így hirtelen ez a sorrendem:
1st: AC: Black Flag
2nd: Deus Ex 1
3rd: Hitman: Absolution
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest