Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az új Nvidia driver (331.93 Beta) egy kalap trágya AC4 szempontjából. Nekem azzal szagatott SLI mellett is. Nem is értettem, hogy miért, amikor pár napja áradoztam, hogy milyen sokat javult a patchtől/NVIDIA drivertől. Aztán most visszatettem a 331.82 WHQL-t és ismét megy mint álom. Akinek esetleg a legújabb béta driver van fent és nem fut jól, tegye vissza az egyel korábbi WHQL-t.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
polonic #1706 üzenetére
Nem tudom, az eleje a játéknak, amikor robban a hajó és ki kell úszni a partra az égő roncsok között, majd utána csóri Asszaszinnal való kergetőzés közben érezhetően darabosabb volt, most meg mint kés a vajon.
Aztán jobban belegondolva lehet csak az új NVIDIA driver az oka, mert abban updatelték az AC4 SLI profilját.
-
ForRedGlory
félisten
Na, ez a patch jól jött, rá sem ismerek a játékra. Sokat gyorsult
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FireKeeper #1188 üzenetére
Elindult egyáltalán? Nekem hibát dob a youtube
-
ForRedGlory
félisten
Na, akkor itt a videó az AC4 Black Flagről. Csak várni kell még kicsit, amíg elérhető jobb felbontásban.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
b.daniel #1138 üzenetére
Lehet kicsit elkiabáltam, nem tűnik túl optimalizáltnak. Persze futási gondok nincsenek, de be-be pottyan az fps. Kb mint az AC 3 esetében az elején Bostonban
Sebaj, még az AC3-ból is van kb 30% hátra, utána játszok ezzel leghamarabb. Addigra kijön pár patch.
annyi biztos, hogy szépen futnak a VGA-k, ki vannak hajtva, nem csak ilyen 30-40%-os leterheltségük van.
-
ForRedGlory
félisten
Meg vagyok lepődve, hogy ezt adta NVIDIA kártya mellé, tuti jobb, mint a Special Edition, bár lehet a kettő egy és ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- League of Legends
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest