Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Meg Desmond.
Nekem nagyon fog hiányozni a jelenbeli történetből. Amióta ismerem az AC játékokat, sokkal jobban érdekelt a jelenbeli események alakulása (elvégre mégiscsak a jelenről szól), talán mert a mi jelenkori világunk nagy kérdéseit feszegeti (világvége, az emberiség eredete, természetfeletti erők, ereklyék), és ez engem már jó ideje foglalkoztat. Desmond pedig ennek része volt.Neki vége lett a 3. rész végén, ráadásul a világvége is elmaradt, így én erős hiányérzettel vágok majd neki a - valószínűsíthetően - új trilógiának. Ott folytatódik, ahol az ACIII véget ért...hát, kíváncsi vagyok, hogy miképpen. Az Abstergóban Vidic halott, a szatelit-program gondolom a halálával jegelve lett...mi lehet most fontos az Abstergónak, ami után nyomozni fogunk, mint templomos kutató? Elvileg az Abstergo nem tud Juno "feltámadásáról"... Érdekes lesz...
Sok a kérdés, kevés a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest