Hirdetés
-
GAMEPOD
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heller2
aktív tag
A szerver beállítasainál lehet állítani a szorzókat, hogy mennyi "pontot" kapjon egy bizonyos időközönként, vagy ha csinál valamit, pl. megöl valamit. Így sok stat pontot fog kapni, azzal meg egyenes nő a szintje is, ugyanígy a karakterednek is. Szóval nem kell annyit vacakolni, mint anno a hivatalos szervereken. Addolt állat egyes level-lel kezd.
-
Heller2
aktív tag
Emlékeim szerint, van egy-két olyan tojás, amit nem lehetett, mert pl. nagyon nem "passzolt" az adott mapba.
Megint az emlékekre hagyatkozva, ha kikeltettem őket, akkor 1-es szintet kapott, de az átálított statok, szorzók miatt pillanatok alatt felment ez a szint. Szépen felnő, gyilkol egyet-kettőt és már meg is ugrott a szint. -
Heller2
aktív tag
válasz
Hintalow #380 üzenetére
Bérelt szervernél be tudod állítani, hogy melyik map legyan az aktuális. Ott mindet megkaptad a bérlésnél. Így ha más mapokon is csinálsz bázist, egyebeket, akkor leállítod a szervert, átállítod, hogy melyik map induljon, vissza a szerver (ráfrissít, esetleg letölti a mapot) és olyan a folyamat, mintha hivatalos szerveren ide-oda utaznál.
-
Heller2
aktív tag
válasz
kedvesgabor #376 üzenetére
Travel another server, úgy, kell, hogy kiválasztod a download survivor, vagy ilyesmi, szóval map váltásnál ne az új létrehozása legyen. A cuccaid maradnak ott ahonnan elindultál. Én úgy szoktam, hogy odarepülök egy állattal, a fegyvereket eszközöket, esetleg páncélt az állatban hagyom és így meztelenül, üresen átmegyek. Ha ide-oda akarok cuccot, dínót, akkor elöször fel kell tölteni ezeket az "ark data" fülecskén . Így bonyolultnak tünik, de ha meglátod, találod, megy az gyorsan. Így szoktam tojásokat, fagyasztott dínókat, fegyvereket stb hurcolni...Bázisod, dínóid megmaradnak mindegyik mapon, ahol létrehozol egyet, csak etetni kell őket.
-
Heller2
aktív tag
válasz
kedvesgabor #373 üzenetére
Lényegében igen. Az obeliszkeknél megyek át, esetleg feltöltöm az "uatzó szett" -temet. A lefagyasztott repülő dinót, amivel utazok a másik mapon. Én három mapon építkeztem, ennyit még tudok kezelni, a több már macerás, csak azért játszani, hogy etessek, utazzak, etessek utazzak. Most a legjobban a Crystals Island map jön be, jó világos, csomó biom egy mapon. Sok sárkány, kevés eső és köd.
-
Heller2
aktív tag
El lehet szórakozni boss mellőzésével is. Én is, eventek alkalmával rámegyek a színes dínókra, van már annyi fölösleges állat, hogy csak az etetésük naponta. két naponta elvisz egy órát. (minden bázist melátogatva) .
A giga jó pofa, de a nyereghez talán 90+ szint kell, de lehet csak 80+ . Az én perverzióm a mapok közötti utazgatás, hogy mindenféle állatot beszerezzek. Aztán van amit kerülni kell, mert elég melós visszakerülni az" alap" mapra. Ilyan az Aberration, Genesis...idegesítőek
Bossra max az első , talán második szinten mennék rá, de annyira nem érdekel, meg sajnálnám az elveszett cuccaimat. Egyedül azért melósabb kicsit... -
-
Heller2
aktív tag
válasz
kedvesgabor #365 üzenetére
Az artifactoknak meg azonnal kéne spawnolni. Már csak azért is, mert ha pl. egy tribe megy a barlangba, akkor jól jönne másnak is. De volt olyan is, hogy idegennel kalandoztam az artifactért, és mindkettönknek jutott, egymástol független játékosként..Egy lehet nálad egy adottból, de azonnal meg kéne jelenni a másiknak, ahogy felveszed.
-
Heller2
aktív tag
Privat szervernél úgy van , hogy "difficultyoffset" és "overridedifficultyoffset", na ezek nálam 1, illetve 5 értéken vannak, ezzel lehet állítani, hogy milyen szintű dinók legyenek a mapon. Aztán a tamed dino csúszkák, hogy milyen hp-ja, damage-je legyen...kb 50-60e hp alatt nem is viszek senkit boss-szozni
-
Heller2
aktív tag
Igen, szerintem megéri 1-2-3 hónapra bérelni privátot, 3-4eFt ért. Annyi lehetőség van a játékban, hogy azt hivatalos szervereken, mapokon 1-2, vagy több fővel sem lehet viszonylag rövid idő alatt megélni. A bérelten kicsit játszani a szorzókkal, meg mindennel, és még élvezni is lehet a sikereket!
-
Heller2
aktív tag
válasz
Vertigo18 #345 üzenetére
A Managarmr szelidítése melós? Napokban az "ő" mapján kalandoztam, kellett hóbagoly. Akkor ugrált ott egy kisebb szintű , gondoltam kéne egyet begogni
Csak mapot kellett váltanom, elfogyott az altató lövedék. Meg most a begyűjtött sárkány tojásokat keltetem, azok is igénylik a törődést. Csak a keltetés volt 8+ óra
-
Heller2
aktív tag
válasz
wollnerd #333 üzenetére
Nekem minden megvan hozzá, ami csak elérhető, megvehető. Jelenleg 225 GB. Anno csak ennek a játéknak vettem egy külön ssd-t. A "robot" dolog része a játéknak a fejlődés, és talán mondhatom, hogy a sztori része is. Ezért vannak tek dínók, tek cuccok.
Ha Steam-es, akkor lehet állítani, hogy melyik mapokat telepítse hozzá. Ha csak a szigetet nyomod, akkor szerintem lehet kis helyet megtakarítani. Hatalmas mapok vannak, telepakolva, így azért foglalják a helyet rendesen . -
Heller2
aktív tag
válasz
Vertigo18 #330 üzenetére
Lényegében igen. A nyerget azért kell leszedni, mert az tárgynak számít és azt "leszedi" róla, csak a pucér állat megy át. Ha le van fagyasztva , akkor rajta lehet, de az inventoryja legyen üres. Azt kidobja a rendszer táska formájában. A cyro talán azért jobb mert gyorsabban hozzáférsz az állathoz a másik mapon. Néha elég agresszív az obeliszk környéke.
Elhajítod, már ülsz is az állatra és menekülsz
Rengeteg, rengeteg mód és lehetőség a dolgokra.
A tenyésztésről, meg a trükkjeiről még csak nem is beszéltünk. Van aki nagyon profi szinten űzi. Félelmetes lehetőségekkel. -
Heller2
aktív tag
Podokat még nem tudok csinálni, oda kellenének a "tek" cuccok, ott még nem járok. Public szervern régen sem tudtam odáig jutni, csak a bérelten. Amik vannak, azt jártában-keltében, vásárláskor kapja az ember más playerektől Ezeket tölteni kell mert lemerülnek és akkor kuka. Pont ma kell majd kuncsorognom egy hűtőt hozzá, hogy fel legyenek töltve. Ezekbe egy szem állat fér nyereggel, de cuccok, kaja nélkül. Szeliditésnél is jól jön, mert ha kész az állat beleteszed és a zsebedben hazaviszed, nem kell a fél mapon keresztülkísérni egy dínót, ami elég kalandos szokott lenni. Az obeliszkeknél van több lehetőség, talán ark data néven van, oda lehet felszerelést feltölteni, így ezek elérhetőek más mapról is . De lehet állatot is feltölteni, de csak nyereg nélkül. És szintén innen lehet átutazni az elérhető mapokra. Rengeteg lehetőség van az ARK-ban , ezért ennyire szerethető, igazán leköti az embert.
A dropoknál meg jól jönnek a bleuprint-ek, mert akkor azokat nem kell pontokért kifejleszteni. Úgy sem elég minden fejlesztésre az elérhető pontok száma, szóval át kell gondolni, hogy mire van szükség. A boss fight-ig vezető út is melós, a barlangokból össze kell gyűjteni a trófeákat, többek között ezek kellenek majd, hogy "jogosult" legyen az ember, hogy lenyomhassa a főellenségeket.Gondolom a tek quetzal-t láttátok, elég melós, de kivitelezhető a szelidítés. Előnye, hogy platform is építhető rá, így többen is lehet utazni rajta
-
Heller2
aktív tag
Igen, az jó kis sziget. A fém miatt van ott egy tutajom, amin a fémfeldogozást rendeztem be. Ott olvasztom folyamatosan a fémet. Szerezzetek egy Argentavis-t, az jól terhelhető, sok cuccot elbír. A Ptera utazásra jó, sajnos hamar kimerül és keveset bír. Érdemes a drop-okat is nézegetni, főleg a piros, lila, sárga, ad jó cuccokat.
Én azt csinálom, hogy van egy kezdő szettem a mapok közti utazáshoz, azokat feltöltöm, cyryopodba beteszek valami repülő állatot, azt is feltöltöm, átutazok és rohanok mint egy őrült az adott obeliszkhez, hogy kiszedjem a cuccokat. Felszerelkezem és már lehet is bolyongani, ott is bázist létrehozni. -
Heller2
aktív tag
Nálatok is van az az érzés, hogy mennyi dolgod van a játékban? Ott fémet szedni, onnan követ, kell, fa, akkor jöhet craft. stb...azt sem tudom néha hová kapjak.
Én mondjuk utazgatok a mapok között, hogy beszerezzem a különféle állatokat, innen hóbaglyot, gacha-t, onnan sárkánytojást, rengeteg időt visz el.
Anno rengeteget nyomtam hivatalos szervereken pve módban, csomó állatot vettem rendes pénzért, aztán hagytam elveszni mindent. Jött a bérelt szerver, csak azért, hogy mindent ki tudjak próbálni, el tudjak érni egy boss harcot , meg ilyenek. Egyedül azért lassabban megy minden....nagyon rá tud kattani az ember... -
Heller2
aktív tag
válasz
Vertigo18 #273 üzenetére
Hogy is van....kihagytam most jó pár hónapot, elvette a kedvem, hogy nem léptem be x ideig és elég sok cuccom, állatom kuka..mindegy.
Ha egy szerverre léptek be, akkor meg lehet beszélni, hogy ki hol van, össze lehet futni, de aztán kell a tribe, hogy hozzáférjetek egymás cuccaihoz. Bérelt szervernél a "bérlő" engedélyezi és a másik be tud lépni ip alapján, aztán úgy is ott lesz a favoritok között a szerver.
Emlékeim szerint.....de tényleg régen volt, hogy "naprakész" voltam...
A két játék megvan gondolom, szóval mindketten rendelkeztek egy-egy verzióval.. -
Heller2
aktív tag
-
Heller2
aktív tag
Hirtelen keresni kellett az emlékeim között, a Hamachi-t illetőleg.
Szerintem nem fogja beengedni, kell, hogy a Steam-es hivatalos szerverre csatlakozzatok, vagy a Ark-ot futtató bérelt szerverre "beengeded".
De megpróbálhatod, kiváncsí vagyok, hogy sikerül e, majd írd meg azért..
Public tögk lagggggos, tele van oszlopokkal, nem férsz oda a portalokhoz, mindenki ott tárolja a bolhás seregét.
Bérelt szerveren meg magad ura vagy , korlátok nélkül, 3000ért havonta... -
Heller2
aktív tag
Sziasztok!
Dinókat lehet elajánékozni másik playernek? Illetve ha veszek egy dinót (elég komoly piaca van ennek
), akkor az hogyan kerül a birtokomba? Már ha lehet ilyet csinálni....
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Manjaro Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest