Hirdetés
-
GAMEPOD
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Keverem a szezont a fazonnal: most nézem hogy az Obelisk ez a nagy valami: [link]
Ide egyszer elrepült fiam, néztük mit lehetne csinálni, láttuk a színes kis szobrocskákat, de nem jöttünk rá semmire.
Én a dropokra gondoltam, ott kaptam tegnap valami cryopodhoz hasonló szerkezetet, majd megnézem.
Szóval akkor ez az Obelisk való arra hogy ide feltöltöd a cuccokat + cryopodban a lefagyasztott dínókat és utána töltesz be másik térképet, ahol az obeliszkből meg ki tudod nyerni amit máshol feltöltöttél.
Kezdem kapisgálni. -
a2d2
addikt
Ja, nézem mi ez a cryopod: [link]
Asszem nagyon az elején vagyunk még a játéknak
Ha jól értem akkor csinálsz ilyen cryopodot egyik betöltött térképen, belepakolsz dolgokat, utána kilépsz, és ugyanazzal a karakterrel és az inventoryjával tudsz indítani egy DLC térképet is? Mondjuk DLC-ből csak az ingyenesek vannak meg.Egyébként mintha tegnap valamelyik Obelsiknél pont ilyen cryopod tervrajzot kaptunk. Nem néztem meg de elég futurisztikusan nézett ki.
Ja és pont ilyen színes/tollas gépmadarat láttunk a fejünk felett repkedni a nagyszigeten mint ami 1 percnél van a videóban, ezért akartunk visszamenni felszerelkezve de addigra már nem volt ott. Ez simán altatható ugyanúgy mérgezett lövedékkel?
Jó hogy mondod hogy vannak főboss-ok, nem csak bolyongásból áll a játék. Elitet azért hagytam abba mert nem volt igazi cél/küldetés benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Manjaro Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest