Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heller2
aktív tag
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz rgeorge #6280 üzenetére
Valami papírt mindenképpen vigyetek(anyakönyvi kivonat, valami). Megúszható ellenőrzés nélkül a dolog, de véletlenül bármi beeshet. Aztán egy nagyon sok ideig tartó gyámügyi vizsgálatnak néztek elébe, hogy hosszú ideig nem látjátok a gyereket.
Gondolj csak bele, egy autónál milyen mizéria van papírok nélkül, akkor egy embernél....Embercsempészet, gyermek kereskedelem, szervkereskedelem, szexuális aberrációk, megannyi vádpont.[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
válasz V.Stryker #6227 üzenetére
Lassan nálunk is 3 éves a gyerek. Mivel megtanult kimászni a kiságyból, egy pár napja leszedtem a rácsokat. Na, ezen felbuzdulva nem alszik délután. Amint letesszük aludni ki is szökik és boldogít minket a nagyszobában. Éjszaka most arra szokott rá, hogy hajnalban szó nélkül kisétál a kis takarójával és beköltözik az ágyunkba. Reggelig egy hang nélkül alszik. Csak nagy örömünkre forog, vertikálisan és horizontálisan is.
Múltkor annyira kitolt engem az ágy szélére, hogy a bal kezem lelógott. Nem tudtam sehová tenni, mindig leesett. Hát betettem a rongykígyóként lobogó kezem a seggem alá, hátha nem fog lógni. Viszonylag jó ötlet volt.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
Elég strapabíró darab, könnyen mozgatható, még nekem is ment a kinyitása..
-
Heller2
aktív tag
válasz PeeterssoN #5789 üzenetére
Eleinte nálunk is voltak ilyenek. Jól lekötötte a gyereket a szoba egy pontja. Aztán egy nap, amikor lementek a játszótérre, akkor gondoltam egyet és meztelenül mászkáltam a lakásban. Na jó zokni kellett, mert a konyhai kövön fázott a lábam. Aztán a gyerekszobában kis terpeszállásban, nyújtott lábbal, törzshajlításokat végeztem. A nyújtott állapotot kitartva, még 180 fokos fordulatokat is tettem. A kis tornagyakorlatom után sokkal, de sokkal kevesebb "barátja" maradt a gyereknek..
-
Heller2
aktív tag
Ezekben is van két fajta. Az általad említett tápszeres, ami nagyobb lyukkal bír, illetve a vizes, ami ici-pici lyukas. Az én tapasztalatom szerint az a jó cumisüveg, amin van "lélegző" szelep, így nem lesz vákuum az üvegben és nem hajítja el a gyerek, mert nem jön semmi. A szelep miatt nem is folyik ha az ágyra kerül.fektetve a cumisüveg.
-
Heller2
aktív tag
válasz DeFranco #5678 üzenetére
Mi az első naptól kezdve fektettük hasra. A védőnő is mondta, hogy nem gáz. De csak nappal, éjszakára soha nem hagytuk úgy. Igaz, hogy nem szerette a hason fekvést. Aztán, amikor erősödött kicsit, tudta magát emelgetni, akkor már szerette a dolgot.
-
Heller2
aktív tag
Mondjuk ehhez volt hordozó rész is. Amíg kisebb a gyerek azt teszed a vázra, meg a kocsiba is be lehetett benne rakni. Ha meg nagyobb akkor a másik részt teszed a vázba. Könnyű, egykezes összehajtás. Ha szükséges, akkor a kerekek is kiszedhetőek, egy kis fülecske benyomásával. Sok ilyen kis apróság, ami miatt bejött. Viszont ha jól emlékszem, akkor az asszony azt mondta, hogy bármennyire is jó ez, most már nem ezt venné. Óóó, csak emlékeznék az indokokra..sokat beszél, aztán már annyira leszűröm a szavait, hogy sok minden kimarad...
-
Heller2
aktív tag
-
Heller2
aktív tag
Hát...majd meggondolod. Itt a játszótéren mindennapos a futóbiciklis, műanyag motoros elesés. Félelmetesen nagyot tudnak esni. Én azt nem bírom és nem is engedem, hogy a gyerek méretéhez mérten kisebb "járműre" üljön. Azokon előre bukik át a magasabb súlypont miatt. Volt itt, akinek a foga tört ki. A mi futóbiciklink is itt rohad már egy fél éve , de nem mertem még ráültetni. Nekem úgy tűnik, mintha velocipéddel menne. Onnan szinte látom ahogy leesik....és a sisak is kevés. Szóval én nem tudom, hogy mikor engedem neki.
-
Heller2
aktív tag
Az öcséméknek most volt augusztusban, 1.4mFt volt a teljes költség. Ebben minden , de minden benne volt. Rendezvényházas, templomos, odarendelt anyakönyvvezetős, 60 fős. Ilyesmik. Azt mondják, hogy nem bánták meg, mert egyébként tényleg jól meg volt csinálva. Én pl. próbáltam spórolni(2006), de így is belekerült 600 pénzbe. Nehéz ezt szerintem előre eltervezni...
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #5105 üzenetére
Napokban filóztam azon, hogy az én szüleim a húszas éveik elején vállalták be a gyereket (pl. engem), így a harmincas éveik végére, negyven elejére "megszabadultak" a gyerekektől. Élhették az életüket. Mi meg a harmincas közepén vállaljuk...
Nehéz "feladni" az eddigi (gyerek előtti) életet. Bár így belegondolva, mintha nem is lett volna olyan lazulós időszak...a homályba vész.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #4993 üzenetére
Nálunk mese megy, de csak magyar nyelvű csatornákon. Mikor áttértünk a babytv-ről érthető nyelvezetre, akkor látványosan felgyorsult a beszéd és egyéb felismerések folyamata.
Este meg majd nézünk magunknakvalót..
Napközben kis gépezéssel elfoglaljuk magunkat.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz DeFranco #4960 üzenetére
Ezzel egyetértek. Régebben mi is adtunk egy kis csokit, de érezhető volt a hatása, már reggel pörgött, ugrált, futkározott. Aztán ezt elhagytuk szépen.
Teát nem cukrozzuk, ízesítjük. Milupa csecsemőtea-t kapja, ez bejön neki.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #4956 üzenetére
31 hónapos. Én nem vettem észre, hogy különbség lenne a szokásaiban, ha megy a tv, illetve ha nem.
Az etetőszékben pl. a tabletet nyomkodja, míg vár a kajára.
Akkor szokott néha felriadni, ha az alattunk lakó kisgyereke sír, ekkor mondja is, hogy "pici baba sír".
Az időjárás miatt kevesebbet tudjuk levinni a játszótérre, gondolom ezért nem merülnek ki annyira.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz AMD Power #4953 üzenetére
Nekünk reggel 6-kor kel, egész nap pörög, délutáni alvásról leszokott. 20-21 között visszük be aludni, ekkor 15 perc és elalszik. Soha nem riad meg éjjel, végigalussza az éjszakát.
TV egész nap megy neki, hol nézi, hol nem, háttérzajnak jó.
De ha mondjuk kora délután autóba ülünk, akkor percek alatt elalszik a kocsiban.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Heller2
aktív tag
válasz DiamondBack #4582 üzenetére
Azta..gratulálok(unk)!
Jó kérdés..szerintem nem kell túlparázni, meg kell szűrni a közvetlen környezetben lévő millió szakértői tanácsot. A többi meg jön magától. Eleinte a védőnő is adhat használható tippeket..
A legfurcsább nekem az volt, amikor hazaértünk, hordozóban a gyerek. Becsuktuk az ajtót és valahogy ott mellbe vágott, hogy na, itt valami megváltozott.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest