Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi napon sajnos egy véletlen folytán sikerült kicsit hazavágni a két éve meglévő iPhone SE 16GB telefonomat.
Röviden: töltőn volt a telefon, mert már csak 5% maradt hátra, bedugtam a hangcuccom (5.1, ekkor ki volt kapcsolva) jack kábelét, hogy hallgassak rajta zenét a reggeli készülődés közben, erre egy nagy puff, a hangfalakból némi recsegés (ekkor még mindig ki volt kapcsolva!!!), és az SE jack aljzata elfeketedett. Ezután a telefonról jack-en keresztül nem tudok lejátszani zenét, se hangfalra, se fülesre (a füles jó, kipróbáltam laptopon), Spotify-ról nem tudok zenét a hangszóróján lejátszani, simán, hívás közben semmit sem hallok, engem sem hallanak, azonban amikor kihangosítom, akkor hallom a másik felet is, és engem is hallanak. Ha csak szimplán csengőhangot akarok lejátszani, akkor azt lejátssza, sőt, tudok hangerőt is állítani. A telefon bekapcsol, működik rendesen (biztonsági mentést is tudtam róla csinálni, és rátöltöttem egy fiókban lévő 5S 16GB-re, így most egy darabig van telefonom...), annyi, mintha az akksija kevesebb ideig bírná most: tegnap éjfél körül 78%-on vettem le a töltőről, reggel 6-ra lemerült teljesen, pedig csak wifin volt, sim kártya nélkül, és az akkuállapot szerint 88%-on van az akksi, szóval nem is durván elhasználódott.
Találkozott már valaki ilyennel? Szerintetek mi sülhetett ki? Javítható esetleg a dolog? Kb. mennyi lenne szerintetek?
Plusz infó, hogy a töltőfej, amire akkor rá volt dugva, az is elhalálozott (nem Apple töltőfej volt, ezután csak azt használok...), az Apple töltőkábel nem, az működik, valamint az 5.1-emnek a jack bemenetes része is (HDMI-n tudok hangot átjátszani, ha másik bemenetre kapcsolok, néma marad...) megadta magát.
Köszönöm szépen, ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- EA Sports WRC '23
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest