- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
skbalint
tag
válasz Head88 #53770 üzenetére
Igen, pont ezt csináltam amikor a 2GB-os gépek mostani eladási árát vettem alapul
Az egész (nem)használhatóság (és az ebből következő eladhatatlanság) a ramra lett felépítve, innen nézve mindegy hogy 13 vagy 11.Felesleges erről ennyit beszelni, én csak ezt írtam :
Nyugodtan vedd meg, siman el fogod tudni adni 2-3 ev mulva, es osszesen lesz annyi ertekvesztesed kb mint egy uj gepen 1 ev alatt.Erre reagáltál kb háromszor hogy ez nem így van (garantálod, stb), majd utána számokkal is leírtam, hogy mire értettem, most tartunk olyan elvont fogalmaknál általad mint az értelmes ár (?)
Továbbra is azt mondom a saját tapasztalom(!) alapján, hogy munkára nem, de böngészésre, mellette Spotify, stb a 2014-es Air a Sierra alatt megfelelő, nem akad, stb, de ezt csak ő tudja eldönteni, hogy mire venné.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro - 12C CPU / 18C GPU / 1TB SSD / 18GB RAM / Német bill. - ELADO VAGY CSERE!!
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest