Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz t72killer #38930 üzenetére

A tető témára, biztosítónál dolgoztam Magyarországon vagy 10 évig, és biztosítótól is függ (meg ügyintézőtől), de igyekeznek a nagyobb értékű károkat nem kifizetni. Én ebben nem voltam benne, mert mindig is back office-os voltam, meg nem is érdekelt a téma – és gyomrom se lett volna hozzá – de konkrétan a kollégák mindig azon törték a fejüket, hogy tudnák a kárkifizetést megúszni, hogy a biztosítónak ne kelljen fizetni. 2015 nem volt egy jó év otthon ebből a szempontból, giga viharok voltak. Nem egyszer hallottam panaszt, hogy minek fizesse az ügyfél a biztosítást, ha a biztosító úgyis kitalál valamit, hogy ne kelljen fizetni.

Azért a másik oldalról is akadt eléggé túltolt dráma, ügyvéd felől főleg, autóbaleset, és a károsult az esettől már 1 éve depressziós, meg nincs rendben az élete, meg a mankó, amit elhagyott, az is nagy nyomort okozott az életében, és akkor beküldenek egy fotót, amin ott a károsult a mankón támaszkodva, széles vigyorral az arcán. Meg persze épp ~150 ezer forint értékű ruhát is viselt a károsult, amikor széttörték a húszéves swiftjét. Ezekre és hasonlókra visszagondolva mindig az jut eszembe, hogy mindenhol csak a lehúzás megy otthon, meg a hazudozás, sunyiskodás és okosban megoldás három fillér haszonért. Persze itt is vannak sztorik dögivel, azért még mindig jobb az általános közmorál.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák