-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sisi22
aktív tag
válasz
sh4d0w #34264 üzenetére
Majd arra leszek kíváncsi, mit alkot megint a BT
Azota megvolt a happyend?
Nalunk a virginnel volt gond egy hete, egyik percrol a masikra eltunt az internet, majdnem pont ejfelkor, gondoltam, az eso miatt.
Reggel mar gyanus volt, hogy nemcsak nalunk tunt el, de az osszes egyeb virgines wifi is, hibabejelentesre kozoltek, hogy ket nap mulva kijon a szerelo, nem ertettuk, egyertelmu, hogy nincs bejovo internet, naluk lehet a baj.
Ket nap mulva megjott a szerelo, sorozatban cserelte a kornyeken is a nyaron kiadott uj routereket, azok haltak meg mashol is.
Furcsa, nem volt se villamcsapas es semmi mas nem volt problemas.Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
válasz
sh4d0w #34264 üzenetére
Itthon is vannak erdekes dolgok Vodafone-nal pl. Rendeltunk, serult doboz volt, nem vettuk at. De a kov szamlan mar volt terheles, olyanra amit nem vettunk at
Kozli velem az ugyfelszolgalatos, hogy nyugodtan fizessem be, majd jovairjak kov szamlabol. Mondom ne vicceljunk, nem fogok fizetni valamiert, amit nem kaptam meg, hogy majd valamikor jovairjak. Ott is igergetes, de csak jottek a felszolitasok. Kovetkezo lepes az volt, hogy jott a kesedelmes fizetes miatti buntetes, valami 1000Ft. Na akkor mar merges lettem, hivtam oket. Erre azt mondja a kisholgy, jo akkor jova irok 1000Ft-ot ugyfelelegedettseg cimem
Na itt azt hiszem picit kiabalhattam, hogy ne ilyen jelszoval irjon jova semmit, hanem azert, mert olyan dologert buntetnek amit igenybe sem vettem. Azota sem tudnak stornozni szamlat, nagyon bena rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- GTA VI
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest