- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz pietrrr #39910 üzenetére
Igen, rád gondoltam elsőkörben, te válaszoltál a legutóbbi Rally Fury-s szálra is.
Az első pontban nem túloztam, inkább esetleg akkor rosszul fogalmaztam.
Legtöbbször az történik, hogy haladok egyenesen és valaki oldalról meglöki az autó hátulját és rögtön keresztbe vagyok fordulva és nem telik úgy 5 perc, hogy ne történne ilyen.A második pontra irt válaszodban ott van a bibi, hogy egy online játéknál minden autónak a viselkedését ugyanúgy kell látnia mindenkinek.
Tehát ha én elrepülök a gazosba (minden 5 percben, saját hibámon kívül), azt ugyanúgy kell lássák a többiek is, másképp nincs is értelme.
Én simán keresztülhaladok egy frissen resetelt játékoson és aztán direkt figyelem a minitérképen, hogy megtorpant-e, de nem, ugyanúgy halad előre a többiekkel együtt egész meccs végéig.Nem személyesen ellenem irányuló fejlesztés, csak lehet a fejlesztőgárdában vannak iOS- vagy kontroller hater-ek. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest