Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pietrrr #39910 üzenetére
Igen, rád gondoltam elsőkörben, te válaszoltál a legutóbbi Rally Fury-s szálra is.
Az első pontban nem túloztam, inkább esetleg akkor rosszul fogalmaztam.
Legtöbbször az történik, hogy haladok egyenesen és valaki oldalról meglöki az autó hátulját és rögtön keresztbe vagyok fordulva és nem telik úgy 5 perc, hogy ne történne ilyen.A második pontra irt válaszodban ott van a bibi, hogy egy online játéknál minden autónak a viselkedését ugyanúgy kell látnia mindenkinek.
Tehát ha én elrepülök a gazosba (minden 5 percben, saját hibámon kívül), azt ugyanúgy kell lássák a többiek is, másképp nincs is értelme.
Én simán keresztülhaladok egy frissen resetelt játékoson és aztán direkt figyelem a minitérképen, hogy megtorpant-e, de nem, ugyanúgy halad előre a többiekkel együtt egész meccs végéig.Nem személyesen ellenem irányuló fejlesztés, csak lehet a fejlesztőgárdában vannak iOS- vagy kontroller hater-ek. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- EAFC 25
- Stellar Blade
- Napkollektor - csak úgy
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest