-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Tipikus buta ájfon felhasználó
De azért annyi esze nincs hogy adapter nélkül dugja a burgonyába ... de sebaj biztosan azt gondolta hogy 220V jön ki belőle, a kis butuska
Különben pont emiatt nincs App drawer az iOS rendszerekben, még a végén a felhasználók eltévednének az alkalmazások között
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
norbert1998
nagyúr
Nekem egy random pinkódnyomogatás és egy utána kamerán kívüli valós pinkód beírás után monddták, hogy haha, tudom a pin kódod! MEg olyat, hogy facebooktól jött sms, hogy beléptem a fiókomba. Ere írták, GF's phone number
Cica: Napok óta rossz már Basznak javítani
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Elfér az ott, hátha valaki kíváncsi lett volna még rá.
Bár a PIN kóddal nem ment volna semmire.
Igaz nekem most az a kód van beállítva, amit először használtam, aztán évekig nem. Ideje lenne lecserélni, mert páran tudják, köztük az exem is.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Szerintem még mindig gyorsabbak sz animációk.
Tapasztalataim szerint vannak appok, amik lassabban nyílnak meg TUI-n.
Az se mindegy, mikor és melyik ROMmal próbáltad ki. Még ősszel nem volt olyan jó, valamint februárban nagyon el volt cseszve, főleg a multitaszking rész.cica így már látom az egész SystemUI AOSP-s.
Ilyen appokkal az a baj, hogy instabilak.saelin tipikus GYK...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem automatikus ott sem.
Pl ES file Explorer, Facebook vagy a régebbi appok nem színeznek, ezekre Lolistat modult használok.
A navbar meg nagyon kevés appban színezett. Szégyen, hogy az még a Google appokban is fekete alapból.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Tessék? Úgy értettem, MIUI-n hosszabbak, lollitól függetlenül.
Sebesség alatt alkalmazásmegnyitást értettem. MIUI alatt a Galéria nincs optimalizálva, de a többi már valamivel gyorsabb. Igaz a Sony album se nyílik meg sokkal gyorsabban.
És min tapasztaltad, ha szabad kérdeznem?szisza használj Xposedet, azzal színezhetsz mindenhol. Én még lolli alatt is használtam.
Flat style colored bars a modul neve.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Nekem működés közben is tetszik és főleg az animációk hosszabbak, de amúgy sebességben inkább gyorsabb mondjuk egy Z2 4.4-től, amint láttam.
De hát ízlések és pofonok.ДарСтав szóval nem hivatalosan kaptad, csak amint megláttad, be is szerezted kedvenc gyártód legújabb szoftverét.
Ha Mi3-ra tesztelni fogják a lollit remélem engem kiválasztanak, vagy ha nem, nálunk is lesz szivárgás.
Vagy lehetne valami ilyesmi, bár ez úgy hangzik, mintha ingyenmunkára hívna a MIUI csapat.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
LOL, ez aztán cím, meg innovatív termék, világmegváltó, stb (mostmár muszáj ilyeneket írnom)
ДарСтав te nem láttad, mik voltak már többször is a Mi3 fórumban, különben nem beszélnél így.
#csakasonymegaxiaomi (ABC-sorrend miatt így)
-
Penguin95
senior tag
-
Tomi_Ohl
veterán
Nagyon hasonló, azért gondoltam. Vigyázz mert mindjárt linkelnek Z1C-s hibákat is, úgyhogy inkább ne beszéljünk róla.
Amúgy eddig (ezeken kívül) csak jót lehetett hallani a Z1 lolliról. Ezek csak júzer errorok lehetnek.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
saelin
veterán
Régen használtam a TouchPal-t, de valamiért nem tetszett. Teszek vele ismét egy próbát.
Letöltve. Nem rossz, de az ajánlatai nem túl jók, a szótár is kissé hiányos (a hsz alatt 3 szót kellett megtanítani neki: letöltve, ajánlani, tanítani). Marad pár napot, mert galaxy m 2-n szépen fut, nem akad és a swype is kényelmes vele, ha beválik megy a többi eszközömre is.
Tud menteni valami profilban, hogy ne kelljen minden eszközön újratanítani? Látom van, de prohoz kötött.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Penguin95
senior tag
-
no more
veterán
Nálunk sokat javult. KitKat-ben gyakorlatilag nem töltött újra soha semmi nekem. Megnyitottam a böngészőt és az egy hete ott hagyott oldal virított ugyanúgy, ahogy hagytam. Most már a böngésző nem igazán marad a memóriában, sűrűbben fordulnak elő újratöltések sajnos... Bár, azért így is sok app fut egyszerre, de előfordul, hogy ez-az, újratölt.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
Szerintem is sokkal szebb.
Ne magyarázkodj, pingvin barátunk. User error.
(#5378) ДарСтав: Ezen felnevettem DD Mint a gyári biztonsági mentés -szintén- Sonykon. A PC-s szoftveren el sem indul a folyamat, telefonon mindent lement (elvileg), de visszaállításnál 1%-nál lefagy az egész.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Igazából elrontotta nagyon a Sony, mert a Z3-nak kellett volna lennie az akkori Z2-nek szerintem. Aki csúcskészüléket akart a Sonytól, annak már megvolt a Z2, ami lazán 200-220 körül nyitott, ugyanilyen árban jött a Z3 is, ami konkrétan ugyanaz mint a Z2, csak 200-zal magasabb a proci órajele, meg a kerete le van kerekítve...
-
w333
félisten
Jah pontosan ugyan így látom én is ...
(#5333) Justreboot
HTC M9 ? nem kell meleg telefon aminek a kamerája is gyenge !
Szerk.
LG Lolli navigációs ikonok csak nekem tűnik bénának ?
Miért kellett hozzányúlni ? látás sérülteknek készült vagy mi a fene
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest