-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz svgyula #48968 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget! Mindent végigpróbáltam, drivert is kerestem az MTP-hez, de ugyanúgy üres a DCIM mappa.
VISZONT: kiderült, hogy azért üres a mappa, mert tényleg nincs benne semmi! Kiderült, hogy egész végig a Google photos-ban lévő képeket kerestem a telefonomon (a telefonon látszódnak, mivel vszeg felhőben vannak).
Próbaképp készítettem egy fotót, és azt látom is a DCIM-ben. Ehh.. sok hűhó semmiért. Köszi mégegyszer!
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Új telefonomat (Samsung A25) csatlakoztatom Win10-es PC-hez. A kapcsolat sikeres, de a DCIM mappában nem látok semmit. Rejtett fájlokat engedélyeztem, a topik összefoglalóban lévő, Eszközkezelőbeli frissítést sikeresen lefuttattam, de nem változott semmi. Mit tudok még tenni, hogy a képeimet át tudjam másolni a DCIM-ből PC-re?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető