-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Sziasztok
Friss android user vagyok, egy Z3 Compactom van. Belefutottam egy problémába amit egy egyszerű fájl másolás okozott(Az egyik mappából egy másikba másoltam egy képet, amit egyébként nem akart látni egyik program se). A telefonban nincs sd kártya. A probléma az hogy az eddig egyébként faékegyszerűséggel működő zenelejátszó és galléria nem talál média tartalmat (illetve a kamera által készített képek megvannak), ha a pc-re kötöm, látni a fájlokat. Olvasgattam picit és van ez a nomedia file dolog. Namármost több ilyet is találtam, néhányat ki is töröltem, újraindítottam a telefont, vártam, de semmi. Továbbá van egy olyan problémám is, hogy a készülék tud lassított felvételt, szépen el is menti, de a gallériába csak egy madárkával ellátott KÉPET tesz, amivel nem sok mindent tudok kezdeni. A fentebb említett probléma miatt viszont matattam a memórián a számítógéppel és megtaláltam a videók lassított verzióját, ez jó, csak én szeretném a telefonon is visszanézni az alkotásokat. Amennyire én tudom, nem állítottam el semmit, persze erre nincs garancia, mint mondtam kezdő vagyok.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszi
Üdv
Benji
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával