Új hozzászólás Aktív témák

• Benji21th

tag

Sziasztok

Friss android user vagyok, egy Z3 Compactom van. Belefutottam egy problémába amit egy egyszerű fájl másolás okozott(Az egyik mappából egy másikba másoltam egy képet, amit egyébként nem akart látni egyik program se). A telefonban nincs sd kártya. A probléma az hogy az eddig egyébként faékegyszerűséggel működő zenelejátszó és galléria nem talál média tartalmat (illetve a kamera által készített képek megvannak), ha a pc-re kötöm, látni a fájlokat. Olvasgattam picit és van ez a nomedia file dolog. Namármost több ilyet is találtam, néhányat ki is töröltem, újraindítottam a telefont, vártam, de semmi. Továbbá van egy olyan problémám is, hogy a készülék tud lassított felvételt, szépen el is menti, de a gallériába csak egy madárkával ellátott KÉPET tesz, amivel nem sok mindent tudok kezdeni. A fentebb említett probléma miatt viszont matattam a memórián a számítógéppel és megtaláltam a videók lassított verzióját, ez jó, csak én szeretném a telefonon is visszanézni az alkotásokat. Amennyire én tudom, nem állítottam el semmit, persze erre nincs garancia, mint mondtam kezdő vagyok.

Remélem tudtok segíteni, előre is köszi

Üdv
    Benji

Új hozzászólás Aktív témák