Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
1 vélemény nem vélemény, lehet csak samufixált volt az eladó
Tesztet+topicot olvastad? Hátha van benne hasznos infó... -
aytukabozs
addikt
-
törölt tag
-
FeZ...
aktív tag
-
FeZ...
aktív tag
Megkérhetlek, hogy oszd meg az eddigi tapasztalataidat a telcsiről velem (velünk) ?
Kíváncsi lennék rá !
A tesztben amit olvastam pl. a villanófényt és a kamerát lehúzták, bár túl nagy igényeim nincsenek egy telefonos fényképpel szemben, de azért...
Lenne még egy kérdésem: rádió van benne ?
Ezzel kapcsolatban ellentmondásosak az adatok, az egyik helyen azt írták, hogy van, a másikon meg azt, hogy nincsen.
Köszi előre is ! -
janakbacsi
őstag
Veszek egy drágábbat, szintén az etotalktól, amelyikkel lehet skype videotelefonalni. A linken meg tudod nézni a specifikacioit en nem nagyon fotoztam vele. Akksit az ilyen keszulekekhez hasonloan minden este toltore kell rakni ha tenylegesen hasznalod a nap folyaman. Nem eredeti htc hanem az incredible s kinai masolata.
-
-
Mikuland
tag
Helló!
Volt Nekem is 1205-öm, míg annyira besz@rt a kijelzője, hogy jó messzire dobtam.
Én a samukat várom dual-android kombóban, talán még a képalkotásuk is jobb lesz, mint kínyai társaiké.? Már láttam egy-két jobbnak tűnő keleti koppintott droidost, de a képességeik nem győztek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest