Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Moleman
addikt
válasz Mottie #85800 üzenetére
Nekem egy szál, fejegységbe dugott aux kábelből áll a kihangosítóm, a telefon a saját mikrofonját használja (szellőzőrácsra tett tartóban van, legalább hűti is a klíma a hátlapot nyáron). 80 km/h alatt nem szoktak panaszkodni az emberek, afölött viszont már túl nagy a zaj.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok!
Édesanyám eddig egy(sőt több, mivel nem mai csirkék havonta mennek tönkre) gombos nokiát használt, azonban mivel elutazik, mondtam neki, hogy ideje lenne már tényleg cserélni a telefonját egy androidra. Mivel két sim kártyája is van, esett a választás a dual simes telókra.
Összeghatárban olyan 20-30 között lőttük be amennyit rá szeretne szánni.
Használati típus: Wifin skype/viber, fényképezgetés, gmail, facebook.
Szemüveges tehát minimum 4 colos kijelző kéne neki szerintem.
Jiayu F1-re gondoltam. Egyéb érv, ellenvetés, ellenjavallat?
Köszönöm!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ!
Megnézegetem a telefonokat. Vaku(zseblámpának) kelleni fog neki, a másik kikötés, hogy az akksija bírja azért minimum 1 napot(bár ő olyan sokat nem nyomogatja,max este mikor skypeozik meló után). És szerintem méretileg is a 4 col neki bőven elég, mert kis keze van,tepsit nem szeretne, elég neki a konyhába ami van tepsi.
A kijelzőkkel nem lesz probléma szerintem, amit néz nokiát sem nagyobb egy bélyegnél a kijelzőjének a mérete. És színben pedig fehér legyen. Innentől már szerintem a megbízhatóság lesz kérdés, hogy, elutazik ne ott maradjon telefon nélkül. Bár ezt előre senki sem tudja sajnos, hogy melyik telefon lesz megbízható.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #85810 üzenetére
Tehát az Én iNew V3-mam már nagy neki, és fél, hogy kiejti a kezéből. Ennél mondjuk 0,5-1 centivel keskenyebbet.
De ezeket mindjárt összeírom
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atomgeszi #85811 üzenetére
Leírom, hátha másnak is segítség:
iNew V3: 142 x 70 x 7mm
Leagoo Lead 3 (4,5 Col 512Mb Ram,4mag,4gb): 133.1 x 66.6 x 8.2mm
Thl T6s(5col 1gb ram,4mag,4gb): 143 x 71 x 9 mm
Doogee DG310(5col,1gb ram,8gb, 4mag): 146.6 x 73 x 7.9mm
Jiayu G2F(4,3col,ram 1gb,4mag,4gb): 125*62*9.9mmÁrakat szándékosan nem írtam, gyakorlatilag 20-30 között mozog. Talán a DG310 lesz a befutó. Mind tudásilag, mind a nem annyira éles élekért.
Bár a nagysága így is kétséges még, hogy mennyire fogja megszokni.
Egyéb alternatíva?[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz ggeleven #85813 üzenetére
Ne vedd bántásnak de nem értem az olyan embereket mint te....5-5,5" ban keresgélnek és 1-1,5 centiken problémáznak.... én is 3,7 ről váltottam 5,5" ra és ahogy Laza...említette kb 1 nap míg megszokod aztán pár nap és a kezedbe veszel egy 4" os telót és meg mosolygod és ekkora már kb 1kézzel használod fogásváltásokkal......
Na mind1 persze a tedolgod de akkor írd át 4-5" ra a kritériumod szvsz és könnyebben találsz telefont....
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
-
tolvaj!
őstag
válasz aytukabozs #85801 üzenetére
Meg. -mivel volt 6589- esem tudom mit tud. A mostani is a két giga miatt kellett igazán. Szvsz jó vétel. De amit linkeltem megnézted? Nem iMavericket linkeltem, hanem amit írt a telefonjáról. Gyártói 4.4 egy mt6589 -es telefonra. Plusz folyamatosan frissítették a 4.2est.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Cyborg
őstag
-
aytukabozs
addikt
pheh, közelkeleten vajon Allah akbar néven fogják terjeszteni?
(#85818) tolvaj!
amit én kinéztem magamnak az megrekedt a 4.1-nél, de ezek szerint csak rossz helyen nyúltam bele a palettába
Ettől még itthon nem egy elterjedt márka, én tuti nem merném megvenni még azzal együtt sem hogy az előző telóm nekem is egy 6589-es volt, és szerettem is...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Atomgeszi
veterán
Tudom Én is, de a G2F elég régi darab, se frissítés, se nem valami erős vas. Szerintem édesanyám képes lenne az első nap elhasználni így is 4 giga ramot mindenféle cuccal, talán az erősebb hardvert és újabb szoftvert kevésbé fogja kiakasztani.
Csinálok pár karton dummyt, aztán kézbefogással fog eldőlni melyiket szereti majd anyus.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Hát az egy dolog,hogy most tesztelik itt, viszont már a piacon van elég régóta, és tudomásom szerint nem érkezik hozzá frissítés. A másikak meg eleve(elvileg) már a friss szofttal jönnek. Persze lehet, hogy ez lesz a befutó ettől függetlenül. Majd a dummyk döntenek, minden nehéz lesz neki elsőre.
(#85824) WOT-H-A-C
Mint láthatod(vagy nem) vesszővel elválasztottam az állításokat, és előtte kiemeltem, hogy a ram mennyisége mennyi. De köszönöm az észrevételt!
-
kcsa
veterán
válasz Atomgeszi #85826 üzenetére
Nem az itteni tesztelésre gondoltam, hanem pl. a gyenge hardver részre - az általad preferált Doogee ugyanezzel a SOC-al jön, kb. azonos körítéssel.
Namost hogy őszinte legyek, anyukádnak (nem ismerem, de feltételezem 40+) egyrészt mindegy lesz, hogy 4.2 vagy 4.4 van rajta.
Nálunk amúgy a WP platform vált be szülőknél - nagy "gombok" (lánykori nevükön csempék), egyszerű, nem túlbonyolított felület - dual sim kellett, így Lumia 630 Dual lett belőle. Szeretik. Próbálj ne abból kiindulni, hogy neked mi kell
szerk.: a saját megnyugvásom érdekében megnéztem - június óta kapható a G2F. Tényleg régi
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Atomgeszi
veterán
Jó annyira akkor lehet tényleg nem régi. Én mikor már éve nézegettem a telefonokat már lett volna webshopba elérhető, de lehet akkor keverem tényleg a sok Jiayu között(na meg azoknak is van dátumuk és késnek 3 hónapot)
Lehet nekem főként a kis kijelző miatt idegen és gyenge, de hát igazad van, Én magamból indulok ki.
Igen, 50+, főként ezért is megy nehezen a váltás, de muszáj lesz. Viszont a keret korlátozott sajnos 20-30 körül. Azért maradtunk ennél. Megpróbálja, ha nem jön be, még válthat WP-re.(#85828) WOT-H-A-C
Az már nálam külön mondat, teljesen elzárva a G2F-től, csupán arra akartam célozni, hogy ha létezne is olyan telefon amiben 4gb ram van, akkor azt is képes lenne kiakasztani.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Atomgeszi #85812 üzenetére
Anyukád elutazik vele.
Külföld, belföld frekvenciák?Valami olyat választanék ami mögött van valami támogatás!
Ismert valamennyire, stabil rom, tapasztalatok hibákról hiányosságokról.
Amiket leírtál G2F vagy F1 -et választanék, nejemnek, édesanyámnak F1 van.Nézegess nyugodtan pl Leagoo Lead-et, sok támogatást fog hozzá kapni
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Atomgeszi
veterán
Németország. De a notebook már kényelmetlen neki, és a fényképezés meg utána az egyből csatolás/küldés hiányzik neki, ezért mondtam, hogy most már ideje telefont választani.
Igen, a lead3 valahogy specre sem fogott..
Szóval, ha már ennyien ajánljátok, Én is hajlok a G2F felé.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
KTU
addikt
válasz Atomgeszi #85832 üzenetére
Vegyél neki tabletet Wayteq xtab 7x quad itthon 30k 1év gari
vagy kínából ue. Acube Talk7X 75 usdja és Android dual SIM okostelefonnak is nevezhetem
phablet[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
A Huawei 3C eddig is 4G-s volt, vagy most kijött ez a verzió is?
Ja, és az a 4G megy itthon is?Aha, ez egy új 3C.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #85835 üzenetére
De csak 1 simes.
Amúgy bikább, az biztos. -
csabili74
aktív tag
De rég jártam erre
Mizu skacok? Jól vagytok?
Na, lényeg, kellene nekem valamilyen teló max 250 dodoig, aminek a kamerája is jó. Próbálok olvasgatni, gyüjtögetni, de lemaradtam nagyon, és nem tudom, mostanság mi a jó. Amim most van, Galaxy S3, ennél szeretnék valami gyorsabbat jobbat, de nem itthoni árakon, Anno volt volt Jiayum, Zopom, Umim, stb, és visszatérnék
Szóval, ha van valakinek valamilyen ötlete, megköszönöm.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
kisbuba
tag
Valaki tudna nekem segíteni vámolással kapcsolatban privátban?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
bubu256
tag
Redmi 1S Telenor SIM2 probléma MEGOLDVA! Eddig nem ment a Telenor SIM a 2.helyen most már jó!
[link]
for redmi 1S users who still have the 2nd sim invalid imei not fixed:
-install mi flash [link]
-Download these( FOUR (4) ) tools qualcomm IMEI Write tool.zip 2.67 MB,
-use the WriteDualIMEI(W+G_eMMC) tool in zip
-remove sim from phone
-put the phone in diag mode first (*#*#717717#*#*)
- connect to pc ..( windows booted with F8 pressed and disable driver signature enforecement selected)
- find the com port no from here (needed in some tools)
here in pic the comport is 11..check yours and enter that com port
- and write the imei in the imei field
and press write .
it should show pass if succesfull.... -
aytukabozs
addikt
"If you need help with you'r iPhone's new features, just ask an android user. We've had this stuff for years"
Bamm, öv alá[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #85842 üzenetére
A szifon az NFC-t is úgy reklámozta, mint korszakalkotó megoldást, amire az ipar várt (gondolom magukra gondoltak, mert jingjangék már a fülbevalóba is beleteszik)
Never give up!
-
gipsztigris
addikt
válasz aytukabozs #85842 üzenetére
Én meg most váltottam le a Nexus4-et, mert már öregecske hardver.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
tolvaj!
őstag
válasz gipsztigris #85845 üzenetére
Vegyél nyálfon6-ot. Legalább ismerős környezetben találod magad
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
gamegod
senior tag
40 e Ft korul tudtok nekem ajanlani egy dualsimes csodat?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
KurtCobain
őstag
válasz gipsztigris #85847 üzenetére
Az ájfón vs N4 kép miatt írta. Hogy most tart ott az áj technika, ahol a N4. Így ismerős terep lenne neked.
Mmm'kay?
-
gipsztigris
addikt
válasz KurtCobain #85849 üzenetére
Te legalább megértetted elsőre! Nekem egy kicsit félreérthető volt.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest