Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz Viktor0610 #86696 üzenetére
Akármilyen eddig is volt, a telóhoz mellékeltek egy filléres kínai töltőt amire azt hazudták, hogy 1A-es, miközben a háztartásunkban lévő 0,7A-es Samsung töltő jóval gyorsabban feltöltötte azt.. Úgyhogy az ilyen gagyi 1 dolláros töltőket inkább kerülöm. "Márkás" töltőt kínából? Azokat is hamisítják rendesen..
-
Arti1
aktív tag
válasz Laza... #86705 üzenetére
Ha lehet választani, inkább grillcsirke, köszönöm
Normál, EU-ban forgalomban lévő telefonnál ezt is szoktam tenni, nekiállok, kikeresgetem, összehasonlítom, nekem az angol fórum sem annyira kínai , de a kínai telefonok annyira távol esnek a tapasztalataimtól, hogy nem akartam így elsőre beleásni magam, gondoltam, hátha valaki csípőből tud egyet mondani, utána azon a vonalon elindultam volna.
Meg ami már itt a fórumban rutin, hogy pl. ennél a típusnál erre meg erre kell figyelni, a másikban ez nem jó, stb. az nagyon hosszú idő, amíg valakire ráragad. Ezalatt már úgyis kihoznak egy újabb kínai telefont, lehet előről kezdeni a latolgatást, melyik épp a best buyNekiálltam már végigolvasni a fórumot, de lassan megy, gondoltam, nem árt, ha közben kérdezek, még az is lehet, hogy választ kapok, veszteni valóm nem volt
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Öcsém menne ki németországba, és gondolkodunk telefon vásárláson. Esetleg van valakinek tapasztalata az ottani beszerzéssel kapcsolatban? Vagy esetleg valami megbízható kinti webshop,bolt?
Ha oda rendelek kínából telefont, akkor mennyi lesz rajta a vám,költségek?
40-50e között melyik a bestbuy telefonok? jiayu, xiaomi, redrice?más: megbízgató kínai webshopok? láttam hogy mostmár sokan szidják a panda-t, van még olyan amin nem szabad?
bocsánat a slendrián megfogalmazásért, de most nincs sok időm utánanézni részletesen a dolgoknak
[ Szerkesztve ]
-
Drakoo
tag
UMI C1 Android 4.4 SmartPhone MTK6582 Quad Core 5.5inch 13MP ROM 16GB Vélemény?
Akcióba most $172.99 .... akksi 2430mAh.... Elgondolkoztam
[ Szerkesztve ]
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
okularum
csendes tag
Nem reklám, de megjöttek a Lenovo telefonok!
(Van több féle...A linkelt kb. dupla áron van, mint a kintről rendelt.)[ Szerkesztve ]
-
Drakoo
tag
Erről az UMI gyártóról valami vélemény???
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
Szenti1
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes ezt megvenni?
Nem hamisítvány? A többi oldalon amit találtam az legalább 100, de inkább 110 dollárba került. Viszont az eladónak elég jók a visszajelzései. Mit gondoltok?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz 7Sony7 #86707 üzenetére
Nap azt viszont gariztatni kéne. Telefonnal együtt kapott töltő 10e ft vásárlási érték felett/kitöltött jótállási jegy esetén 1 év kötelező jótállás tartozik rá. Más kérdés persze, hogy egy ilyen töltő annyit ér, hogy csak.akkor gariztatja az ember, ha útbaesik, külön elmenni miatta valahova már jellemzően nem megérős.
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Rendelni szeretnék az Antelife.com Spanyol raktárából egy mobilt 40000ft körüli értékben...
Ebben kérném a segítségeteket. Ugye itt a vám nem érint minket?
Mi a Xiaomi Hongmi-t néztük ki. Az lenne még a kérdésem hogy mi a legjobb vétel szerintetek onnan, ebben az árkategóriában? Előre is köszönöm! -
-
ouzohuto
senior tag
-
-
asdddsa
tag
Üdv!
Maximum 60ig mit tudtok ajánlani?
Ami kéne: 5" körüli méret,lehetőleg FHD, "jó" kamera, használható GPS, lehetőleg ne keljen naponta tölteni és ha játékra kerül a sor azt is bírja
Remélem létezik ilyen telefon
Ebay-ról uniós országból érdemes rendelni vagy máshonnan?
Köszönöm! -
Biqci
aktív tag
válasz Vanek25 #86708 üzenetére
Nekem nem engedte be a Note-ot a német vámhivatal, most van disputra adva a dolog, hogy viszontlássam a pézem.
Az itteni boltok (MM, Medimax stb.) tele vannak Wiko és Möbistel telókkal a "nagyokon" kívül, néha egy-két Huawei, de ami normális az kb. 250-300-nál kezdődik. Ezért az a véleményem (szigorúan személyes), hogy otthon, vagy csoportosba vagy esetleg egy megbízható fórumtárstól érdemesebb beszerezni. Én is inkább ezen a vonalon fogok továbblépni ha lezárul a disput."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Drakoo
tag
válasz Fricibácsi #86733 üzenetére
Hát a 140 kicsit sok de jah lehet akkor gondolom vám is rámegy
-
Drakoo
tag
http://www.to2c.com megbízható??? Valaki info?
-
Laza...
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs