Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz svgyula #81672 üzenetére

    Az a baj, hogy itt mindenki a webshopos árból indul ki, és még azt sem veszi figyelembe, hogy egy-egy helyen 10 db-os rendelésnél már kapsz 10-15 USD kedvezményeket darabonként. Mivel a webshop sem ingyen üzemel, így közvetlenül a gyártótól, nagyobb darabszámban még olcsóbb egy-egy készülék.
    Pl legyen ez a Concorde 5005NFC. Sok helyen ez a teló (webshopokon) 160 USD környékén elérhető Inew V3 néven. A gyártótól ez a teló nagy darabszámmal biztosan nem kerül többe 130 USD-nél (de talán még 120-nál sem), így ha kiszámoljuk 1 db telefonra a költséget, akkor bizony kijön, hogy 1 db telefon ára 38e Ft környékén van ÁFA-val, de ugye azt a vevő fogja a végén kifizetni, és a készülék itthon 64e Ft-ba kerül. Ha ezen 5k haszon van mindenféle költségek kifizetése után, akkor biztosan velem lehet a baj, és ha valaki szerint egy ilyen árú készüléken a "csak" 10K TISZTA haszon kevés, akkor nézzen szét egy számítástechnikai üzletben, és gondolkozzon el, hogy min mekkora hasznok lehetnek...

    (#81677) beg: 9 éve hagytam ott, akkor a 18% már szinte tarthatatlan volt, úgyhogy kb 10%-ról beszélhetünk jelen pillanatban, vagy talán még annyiról sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák