Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Melyiket ajánljátok: Jiayu G2F vagy Doogee Latte DG540. A Doogee olcsóbb lenne kb 5 ezerrel, itthon vennénk, fontos, hogy a gari ide szóljon. Felhasználás elég általános: Netezés, viber, facebook, néha fénykép, de ez nem feltétlen perdöntő, zene. Hölgy lenne a tulajdonos. Köszi!
-
MODERÁTOR
-
königsee
tag
válasz b0bcat #81844 üzenetére
Köszönöm a választ!
-De még nem is halottam róla, menyire megbízható a telefon és gyártó?
-Ha azokból kéne választani amit írtam melyik lenne a legjobb?
-Ehhez mit szólnál Htc Desire 310Még utána nézek annak amit linkeltél.
-
nikol94
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen típusok közül érdemes választani amik megfelelnek az alábbi igényeknek:
- lehetőleg 4.5-4.7", max. 5" mert nem szeretnék hatalmas telefont
- használható felbontású és minőségű kijelző (IPS)
- 3G működjön itthon is
- facebook, böngésző, maps, egyéb mindennapos alkalmazások, alap játékok gördülékenyen működjenek
- ÁFA nélküli ár jó lenne ha nem haladná meg a 35ezretElőre is köszönöm a segítséget!
-
aytukabozs
addikt
válasz nikol94 #81855 üzenetére
Ebben az árfekvésben még mindíg talán a Xiaomi Hongmi (van belőle MTK, meg Snapdragon procis is) a leg ajánlhatóbb...
Lenovóbol olyan netto 40 körül van ugyanez a tudás,
vagy kisebb méretben a 4,3-as jiayu g2f amit szeret a nép[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Huroq
senior tag
Rendeltem 1 Redmi Note -ot kipróbálás céljából, erre megtetszett a családba mindenkinek és az ismerősöknek is. Most rendelem a 4. egyhuzamban, de még kilátásba van 2. Álmomba nem gondoltam volna, hogy itt mindenkinek ez kell.
-
janaman01
addikt
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Umi X1 Pro-ról van tapasztalata valakinek? Másodlagos telónak szánnám, de azért fontos a kezelhetőség, meg ilyenek.
Kamera? GPS? Üzemidő? Kijelző?
Esetleg tesztfotók vannak a valahol?Dooge Dg800-nál jobb telefon? KB. egy árban van a kettő.
Köszi előre is.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Tesztel már valaki THL 5000-et? Gondolkodom a vásárláson, de lenne pár kérdésem olyanhoz, akinek van.
What else?
-
őstag
Üdv az Uraknak
Mi a helyzet olyankor a garanciával, ha Ebay-ről vásárolok egy telefont, de én már a második tulaj leszek? Garanciája még bőven van. Hogy érvényesíthető, ha esetleg kéne? A chinavasion oldalról lett rendelve eredetileg, én pedig Ebay-en venném a tulajtól.
Köszönöm előre is.
-
aytukabozs
addikt
válasz K.Tamas89 #81862 üzenetére
Doogee pixelsnek (dg350) van saját topicja, ott körülnézhetsz (ikertesók az x1pro-val, talán még tulajdonosokat is találsz ott).
Dg800-ból már itt topicon belül is akadt több hibás darab, sőt van webshop ahol kivették a kínálatból, hiába kecsegtető amúgy ár/speckó alapján.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
KTU
addikt
válasz königsee #81854 üzenetére
Attól hogy Friccek valami németes nevet rászitáznak 1 kínai telefonra már a számodra 1 jobb, ismertebb "brand"
Zopo az újabb modelljeihez sorra adja ki a Kitkat frissítéseket, sőt javítja azokat és akár pár nap múlva jön az új.
Hogy ajánljak is.
ZP700 EU-ból beszerezhető.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #81865 üzenetére
lejárt a nyavajás szerkesztési idő
Itt érkezett egy fórumtársnak x1pro, hosszan értekezik is róla, meg képeket is csinált...
(Mondjuk úgy rémlik hogy elsőre fenthagyott fóliával )Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
senior tag
Sziasztok, lenne egy naiv kérdésem. Látom, hogy Zopo ZP700-hoz van kitkat. Abban pedig ugyanaz az MT6582 van, mint a G2F-ben. Ezek szerint létezik erre a soc-ra kitkat. Mitől függ, hogy lesz a G2F-re is? Jiayu-tól? Vagy valahol hozzáférhető a forrás és valaki hozzáértő tudna barkácsolni valamit?
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
citkar
addikt
válasz #73596160 #81868 üzenetére
Kollégámnak is olyan van. Talán az volt a legjobb ár/érték arányú (97USD-ért vette akcióban). Nem különleges, az anyagminőség jó (persze van sokkal jobb is), nincs gagyi hatása és működik. A GPS is használható városban (nem, nem csinált róla tesztet, az nem érdekli, de nem dobta át szomszédos utcába).
Szóval az árához képest nagyon jó vétel volt és talán ma is az.(#81869) Gabócza:
Csak is a Jiayutól függ, mármint a hivatalos frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
djmex82
csendes tag
válasz ATM_automata #81863 üzenetére
Mire vagy kiváncsi?
-
königsee
tag
válasz b0bcat #81861 üzenetére
Köszönöm a választ!
-Azt csak később vettem észre, hogy becsapós az ajánlat.Hirtelen rá találtam és gyorsan linkeltem mivel ezért az árért nagyon jó lett volna(szerintem) mivel nem igazán láttam 48-50k alatt.
-Abban az üzletben ahol venni akartam lenne némi kedvezményem,de Zopo-t nem forgalmaz azért is kérdeztem hogy az általam linkelt típusok közül melyik lenne a legjobb.Viszont azért érdeklődöm mi lenne a legjobb ebben az értékben, mert meggyőzhető vagyok ha a Zopo tényleg többet nyújt a többivel szemben, majd felhasználom a kedvezményt másra.
-
djmex82
csendes tag
válasz aytukabozs #81872 üzenetére
Mivel péntek du.jött meg,egyenlőre én is csak ismerkedem vele.A sokakat érdeklő üzemidőröl még nem tudok nyilatkozni.A gps kb.5-6 mp.után talált jelet,de még nem navigáltam vele.A kamera gyönyörű képeket csinál,gondolom köszönhető a sony érzékelőnek.Egyébként a telefont kêzben tartva prémium kategória érzetét adja.Nagyon szép,minden egyben van,nem recseg,nem ropog, az illesztések tökéletesek.Ennyit egyenlőre,a többit majd behatóbb tesztelés után.
-
ATM_automata
őstag
válasz djmex82 #81871 üzenetére
Szia!
Melegedés, Egy-egy screen az átdolgozott android felületről. (Ha jól látom, akkor itt már nem a stock androidot használta a THL), Kéne egy teszt arról, hogy a W8s-nél és W100-nál is meglévő 3G/BT hiba fenn áll-e ennél a modellnél.
Ez a bug az, hogy élő 3G kapcsolatnál ha BT-s kihangosítót, headset-et használsz, akkor időnként eldobja bejövő hívás esetén a hálózatot.
What else?
-
őstag
válasz Blue Eagle #81873 üzenetére
Igazad van, köszönöm a linket, átnyargalok oda.
-
nagyúr
válasz ATM_automata #81878 üzenetére
A bluetooth kihangosító és hálózateldobás egy lehetséges "workaround"-ja, megoldása.
[link]B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
djmex82
csendes tag
válasz ATM_automata #81878 üzenetére
Melegedés alapállaptban semmi.Folyamatos nyúzázsnál némiképp melegszik,de nem tulzottan.Nem érzed zavarónak.A BT-s dolgot nem tudom letesztelni sajnos,mivel sem kihangositót,sem fülest nem használok,illetve nincs is.Itt van pár screenshot:
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Zopo zp980+ -ban a ledvillanó fénye nagyon elgyengült. Mitől lehet ez? Zavaró tud lenni mikor zseblámpának használnám, de gyengébb a fénye mint a kijelzőnek minimum fényerőn. Nincs valami beállitási lehetőség?
-
Blizzardking
őstag
válasz cappa72 #81880 üzenetére
Azt hiszem így korrekt
Szegénynek a kutya se válaszolt, és lehet hogy Ő oldotta meg azt amivel annyian szívnak"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
MODERÁTOR
válasz Blizzardking #81891 üzenetére
Ezt a Fast Dormancy kikapcsolást már többször olvastam, szívesen ki is próbálnám, de nálam engineer mode alatt csak ennyi látszik.
Nem jó helyen vagyok vagy nálam ez a kikapcsolás ugyanúgy nem elérhető, mint a proximity szenzor kalibrálása?
Xiaomi 13T
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktor0610 #81892 üzenetére
A fastdormancy arra szolgálna hogy bizonyos ido elteltével egy energiatakarékosabb halozati modba rakja a radios részt illetve amikor szukseges akkor visszakapcsoljon magasabb sebességfokozatba. Kétlem hogy a kikapcsolasaval extra akkuidőt is nyert volna...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
MODERÁTOR
-
Terentius
őstag
válasz Blizzardking #81891 üzenetére
Nos választ valóban nem kaptam, ezért magamnak kellett megoldást találnom ami mint később kiderült csak félmegoldás lett,mert 3 napra rá megint eldobta a jelet és az akku kivét oldotta meg ismét.Ezt azóta is eljátssza 2-3 naponta,viszont lassabban merül az biztos.
Viktor0610: a config FD alatt tudod kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni 3 telóról:
1. ZTE Q705U,
2. HTC D516w,
3. Asus ZenFone5Egyet akarok magamnak, egyet az asszonynak (neki, ha lehet fehéret), nekem nagyon fontos szempont a GPS, üzemidő, természetesen a dual sim, és hogy jobban bírja az igénybevételt, mert jövök-megyek minden felé, mint a mérgezett egér... Neki a fontos, hogy ebookot tudjon olvasni rajta, meg néha felhívni engem...
Volt olyan elképzelésem, hogy egyforma 2db HTC, vagy egy Asus (nekem), neki meg a ZTE... A lényeg, hogy kb. $270-ból gazdálkodunk és persze jön még hozzá a DHL, meg az ÁFA pluszba (ha nem sikerül a gift)...
Köszönöm a segítséget!
-
fudi2002
veterán
válasz Viktor0610 #81892 üzenetére
Config fd gomb a középső azon belül a 3ból. Nekem rosszabb volt mint bekapcsolva.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
MODERÁTOR
-
ATM_automata
őstag
válasz #27216896 #81897 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalatom alapján annyiban tudok segíteni, hogy asszonyka egy THL W100-at vettünk, ami szintén 1GB RAM/4GB ROM felállásal üzemel, mint amiket nézték (Asus kivételével). Ez a telefon sima használat mellett, minimum appokkal telepítve 3-4 hónap után elkezdett anyázni, hogy nem elég az alkalmazásoknak a hely, így nem kis szívás árán át kellett partícionálni az egész telót (SD kártya bővítés nem segít, ne is gondolkodj benne), recovery csere meg rom újratelepítés stb. Szóval én az életbe többet nem veszek olyan telót, aminek ilyen bajai vannak.
Van egy ASUS Fonepad-em, ami kb a régebbi változata a kinézett ZenFone5-nek, intel procival emlékeim szerint ugyan ilyen ram/rom felosztással. Nagyon jó vétel volt, ma is szívesen használom, bár a 2 éves intel proci mára kissé megkopott. Én azt mondanám neked, hogy a ZenFone5-öt érdemes lehet megrendelni, ARM procis telefonból pedig legalább 2Gb RAM/16Gb ROM verziókat nézzél, vagy ha kisebb, akkor számolj azzal, hogy át kell őket majd partícionálni, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
What else?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest