Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz margithid #69433 üzenetére

    Szia! Csak egy megjegyzés azonkívül amit leírtak, hogy single sim/dual band ~250$ 60eFt+ÁFA környékén miért is lenne jó vétel? Főleg olyanoknak akik telefonálásra használják. Biztos lehetsz benne ezek inkább bemennek egy szolgáltatóhoz és vesznek egy samu őskövületet. Akinek meg fontos lenne az, hogy elérjék a saját számán és esetleg kapott egy "kontroll" céges telefont is ezt jó lenne minél occó-ban egybegyúrni.
    Nincs gondolata, hogy egyből még kibontás előtt már túl akar esni egy ROM cserén. Használni akarja úgy ahogy van. SŐT képes kompromisszumot kötni a hibáiban is. Nem mindenki pálzap*csa akinek számít hogy megy-e a telefon a fülbevalójához vagy nem :Y
    Más.
    Mint már említettem itt ezen az oldalon olyan méreteket öltött az elfogultság, hogy az hihetetlen. Csodálkoztam azon, hogy nem azonnal valamelyik zoppo, lenovo, "fan" kezdte el szórni a típusokat. Mint eddig már sokszor. Pont úgy mintha csak azok lennének az elfogadható termékek.(Persze azért, nem teljesen világos előttem az ha valaki ennyire elfogult miért vesz egyáltalán kínai telefont? van a "nagy" márkák között is dual sim-es sőt nem ritka a dual aktive sem. :F )

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák