Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz fateless #60295 üzenetére

    Igen, olvastam a másodikat is, az ahogy írtad újabb gondolatoka ébreszt az emberben, nem is akartam már azt is forszírozni, mert ebben a formában könnyen azt hiszik az emberek, hogy 20 éve gyárt és foglalkozik mobilokkal :)
    Gyakorlatilag teljesen független dolgokat írt egymás után:
    1: gyárt és forgalmaz szórakoztató-elektronikai eszközöket (több éve), ez akármi is lehet (vonalas telefon, távirányító, kvarcjáték stb.), majd ezután leírja, hogy ennek a tapasztalatnak a birtokában (ami ugyan 20 év, de nem mobiltelefonra vonatkozik!)
    2.: mobiltelefont fejleszt és gyárt. (lehet, hogy egy félét igen, vagy akármennyit, de emellett 5 másikat is forgalmazhat külső gyártóktól, csak nem veri nagydobra)

    Szóval nem derül ki mióta fejleszt és gyárt mobiltelefont és azt se, hogy amit árul, azt biztos ő gyártotta-e, mert árulhat más által gyártott készüléket is (a saját maga által gyártottak mellett).

    Megfogalmazás szempontjából valószínű, hogy nem véletlen írták így, mert jól hangzik az a 20 év tapasztalat a gyártás és forgalmazás területén, de ha belegondol valaki...20 éve fejleszt, gyárt és forgalmaz Concorde mobiltelefont? Meglepő lenne számomra, mert akkoriban egyet se láttam (ami persze nem zárja ki teljes bizonyossággal, de elég valótlannak tűnik).

    (#60304) Kristof9094

    Nyugodtan vedd meg. Arra gondoltak feljebb, hogy egyelőre elég kevesen használják ki a 8 mag adta lehetőségeket, de hát az eszközeink többsége sokkal többet nyújt, mint amit ki tudunk használni. Ha tetszik, van rá pénzed vegyed, vigyed s írj róla tapasztalatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák