Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    Látom megy ez a fHD, meg 2GB ram téma...

    Hát nem tudom... A mostani 4,7"-on nem látom, hogy a qHD-nál (!) pont kisebb 480x850-es telóm gyenge pixelsűrűséget eredményezne, szóval (legalábbis nekem) kicsit erősek ezek az állítások, hogy 5,5-6"-ra már fHD kellene. Komolyan nem értem, hogy olyan közelről nézitek? Az meg egy másik aspektusa a dolognak, hogy azt valóban ki is kell ám számolni! (Főleg játékoknál.) Én speciel azért nem cseréltem még le a 22"-os Samsung moncsimat, mert "csak" HDReady, így érdekes, egy 3 éve vett 30.000Ft-os Ati kártyával még a mai napig jól elvagyok, pedig van rajt tolva BF3, COD, ilyesmi.

    Erre a gigás memória témára: amíg a Samu elárasztja a piacot a saját olcsó szemetével (mármint a saját mércéjéhez képest olcsó), addig nem hiszem, hogy azon kellene aggódni, hogy mikor "kell" majd a chinaphone-jainkba 2GB ram! Az alkalmazások írói kénytelenek lesznek a "tömegekhez" alkalmazkodni.

    Az 5-ös Android-ra: először is mikorra fog jönni olyan teló jönni, ami nem a Google készüléke? Ugye először a Nexus-ok lesznek "elkényeztetve" ezzel a feature-rel, utána 3-4 hónapra rá lehet majd a Samu-tól, HTC-től is ilyet kapni. Kínai barátaink meg ki tudja, hogy mikor reagálnak?

    Amúgy meg, hogy kell-e az új Android? Hát hogy a pitlikbe ne kellene? Azért rendszerszinten itt új feature-öket nem tudunk csak úgy telepíteni, mint pl. Windows-on. Ha a Google beleteszi az új verzióba, akkor abban benne lesz, de a régit hanyagolják... Plusz szoktak azért ugyanígy javításokat is "publikálni" (tehát csak az új verzióban van benne), így nem is kérdéses, hogy kell az új verzió (és nem azért, hogy mondhassuk: bibibí! Nekem 5-ös Android-os a telóm! :DDD )

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák