Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertone2
tag
válasz nash13 #25095 üzenetére
UPC 1 gb 1890
de ha rászánsz még egy ezrest havonta akkor már
vodafon 3 gb 2 790Ezeken gondolkodom, 1 gb is sok mindenre elég 3 meg torrenten kívül szinte mindenre, de amúgy is van kábeles otthonra szóval ennél nem nagyon kell több...
-
nash13
aktív tag
válasz robertone2 #25102 üzenetére
Nem gondoltam volna vogy a mobilszolgáltatókon kívül is tudnak SIM-es netet biztosítani wow...köszi a tippet 1 GB bőven elég még az 500 is. Használ is valaki ilyet? Vajon milyen a feledettsége?
iPhone 7
-
apeelme
addikt
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok.A segítségeteket kérném.Van egy Star b92m telóm és szeretnék rá új romot felrakni de ilyen hibát ír ki a Cwm recovery amikor megnyitnám a zip fájlt:
e:can t open /sd card/android ......
(bad)
Installation aborted
Android bábú fekszik és piros felkiáltójel van rajta.
Kipróbáltam több rommal is és root zip el is de mindíg ugyanaz van bármit csinálok.Mi lehet a gond? -
vampire17
addikt
válasz robertone2 #25108 üzenetére
Ezzel kapcsba nem tudjatok veletlenul, el-e mar a Facebook voip szolgaltatasa Magyarorszagon?
-
robertone2
tag
válasz vampire17 #25110 üzenetére
Arról nem tudok semmit, én kétfélét használok számítógépen:
Ezt és ezt.Mindkettő van androidra is. Ugyanaz a cég szerintem, mert csak a tarifák különböznek, a honlap és a kliens is ugyanolyan felépítésű.
A SmartVoipnál 14 ft a mobilhívás percenként és persze nem csak Magyarországra ilyen olcsó, viszont a vonalas hívásokra is számít kb. 2 forintot percenként.
A Nonohnál ingyenes a magyar és a legtöbb ország vonalas hívása de drágább a mobil, 31,5 Ft magyarországra.
Mindkettő úgy működik, hogy be kell fizetni 10 eurót (+némi adó kb 2-3 euro nem emlékszem pontosan) ezt lebeszélheted és a befizetéstől számított 120 napig élnek ezek a tarifák (de nekem addigra többnyire elfogy és amúgy is újra kell tölteni).
Telefonálási szokásoktól függ melyik éri meg jobban, elég sokat lehet spórolni velük (én külföldre is beszélek), ha benne lesz a mobilnet a dupla simes telefonomban a dominó (0 ft havidíj) kártyámat itthon csak hívásfogadásra fogom használni.
-
robertone2
tag
válasz robertone2 #25111 üzenetére
Ja és a telefonszámodat természetesen kijelzik a hívott félnél miután beregisztráltad, teljesen olyan mintha a rendes mobil előfizetésedről hívnál, csak olcsóbb.
-
tabela
tag
válasz tboy93 #24789 üzenetére
Nekem tegnap jött meg az MT6589-es THL W7, amit 15-én rendeltem a minideal-től. 4.2-vel, magyar nyelvvel. Root nincs, és eddig guglizni se sikerült hozzá. Eddig NAGYON (5,7") tetszik, semmi kivetnivalót nem találtam benne, bár még nem volt sok időm próbálgatni. A fényképezőt és GPS-t pl. még nem is próbáltam. Talán csak annyi a gondom, hogy rózsaszínű szilikon tok érkezett hozzá, úh rendeltem feketét az Ali-ról, remélem nem kell várni rá 1 hónapot...
-
robertone2
tag
válasz robertone2 #25112 üzenetére
Ez még olcsóbb, de én még nem próbáltam ezért csak óvatosan ajánlgatom...
-
veterán
jó lenne 1-2 ilyen THL W7, W8, W8+, HDC Galaxy * ... telefont megtaperolni / megnézni...
-
pubi74
csendes tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni?
Telefonom HDC GTN7102-es(Android 4.1.1)hamar lemerül,következők merítik le!
Cell standby 48%
phone idle 46%Valami megoldás?
-
apeelme
addikt
válasz bucs12 #25121 üzenetére
Mivel az általad említett akkustatisztikánál nem látsz minden appot...így szinte biztos hogy vmi app telepítése/frissítése viszi el a kraft-ot. Gondolkodj el mikortól merül ilyen látványosan, és mik azok amiket akkor telepítettél/frissítettél. Ilyen esetben 90% hogy valamilyen "hanyagul megírt" app a ludas...
-
vampire17
addikt
válasz robertone2 #25111 üzenetére
Igen en is ismerek sok hasonlo alkalmazast, de nekem a facebook voip nem maga a hangszolgaltatas miatt erdekes, hanem a vilag legnagyobb "telefonkonyve" miatt..
Probaltam mar egy csomo ilyen voip alkalmazast es jok is, viszont ott futottam mindig bele a problemaba, hogy amikor probaltam ravenni az ismeroseim, hogy telepitsek, mindig az volt, h "ahh megint egy masik, minek ez..." stb..
Viszont ez majd mindenkinek fonn van, ha pedig nincs, nagyobb hajlandosaggal telepitik.
Szoval szuper h Viber meg Skype meg millio SIP kliens (igaz, ezek azert alapvetoen masra valok), de sajnos ez mit sem er, ha csak egy szuk reteg hasznalja oket... (Itt nyilvan a sajat ismeroseimre celzok)
Szovel ezert varom mar nagyon a voip-s facebook messengert...
-
Peaceliker
addikt
válasz tabela #25114 üzenetére
ha tudsz túrni egy recoveryt amit flashtool ban fel tudsz tenni, akkor nekem van egy itinerem (már belinkeltem, de ha nem találod írj és megint megírom), amiben root van, meg ft meg driver, meg leírás
csak saját recovery meg scatter kell...(#25121) bucs12
szedd le a gsam battery-t, azt szépen kiírja majd neked mi mennyit eszik...
MÁS:
star s7589 update:
a gyári hátlap egy f*s, azért van a recsegés, amit írtam...most jött egy flip-es hátlapom, az vastagabb anyagból van és úgy passzol, alig bírtam leszedni, majdnem rajta hagytam inkább...nem is recseg, király... xD
csak azért írtam, hogy ha vki ilyet rendel, akkor érdemes lehet hozzá rendelni egy ilyen hátlapot (de ettől függetlenűl, még gyári is passzolhat, még mindig esélyes, hogy én kaptam egy selejtest)."Oh my Goa'uld!"
-
Marty
tag
Tud nekem esetleg valaki linkelni, akár privátban egy recoveryt, illetve egy magyar nyelvű romot Bedove X12 telóhoz?
Párom kicsit nehezen veszi be az angolt, még ha nem is macera -
Švejk
őstag
Na...Zopo ZP910-nek a hivatalos oldalról tök jó ára van!
Nem kell az áfa+vám miatt aggódnod, gyorsabban kihozzák, nyilván a garancia érvényesítése is sokkal gyorsabb. Naggyonn jó ez így. -
törölt tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik, de egy olyan sűrgős segítségre lenne szükségem, hogy van egy jelly bean boot.img amiben módosítani kéne a ramdisket hogy felcsatolja az external storage-t (storage/sdcard0) mert most csak simán sdcard van és így nem látja az sd karit. Azt hiszem az init.bravo.rc-ben kell átirni hogy így nézzen ki
on early-init
export EXTERNAL_STORAGE /storage/sdcard0
mkdir /storage 0050 system sdcard_r
mkdir /storage/sdcard0 0000 system system
symlink /storage/sdcard0 /sdcard
symlink /storage/sdcard0 /mnt/sdcardElküldöm mailben vagy feltöltöm ha valaki megcsinálná. Előre is köszönöm!
-
raulicio
senior tag
H7500+ vélemény vagy tapasztalat esetleg?
-
veterán
válasz robit1973 #25135 üzenetére
A linkelt oldalon is megrendelheted, csak a rendelés folyamán majd ki kell választani az olasz postázást, ami 52USD DHL-lel.
Jó lenne, ha több ember rendel együtt, de sajnos ez esetben nő a postaköltség is (2 készülék esetén pl már 67USD)Ettől függetlenül nagyon jó a tény, hogy itt van a "szomszédban" a garancia és nem Kínában.
Pl a ZP810 jó háttértámogatással, 5" HD kijelzővel, 4 magos procival és a szokásos egyebekkel 63.000Ft-ból megvan. Másként mondva az Alcatel Idol áránál kevesebbért egy nagyon jó készüléket vehetsz EU garival.MOD
A zopomobileshop.com oldal a központi oldal, leadhatod ott is az olasz rendelésed, nem csak a kínait.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
hpeti2
aktív tag
Remélem jó ebbe a topikba, mert itt tömörülnek az MTK6577-el rendelkezű tulajok. Szóval milyen videoplayer-t ajánlotok amivel működik a HW-es dekódolás? MX Player sajna csak szaggatva viszi a 720p-t.
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
pmikloska
aktív tag
válasz #40993792 #25109 üzenetére
Megérkezett a 85 dolláros Haier W718-asom. Erre most nem tudom, hogy a stock ROM-ot hogyan tudnám lementeni, mielőtt belevágok egy custom ROM feltételéhez.
Android system recovery <3e>
Android system recovery utility
...aztán pár menüpont, de nem olyan részletes, ahogy ti írjátok.
Van benne egy backup user data, de gondolom ez nem menti a teljes rendszert, mert csak 38 MB-ot írt ki a mentésre.
PC-n keresztül van rá mód, hogy mindent mentsek? Vagy előbb root-oljam, aztán... na aztán hogyan tovább... Haier. Olyan nagy közössége nincs, találtam már ROM-ot hozzá, de a lépéseket nem tudom. MT6575-ös SoC van benne.Jah, az SD kártyát külön partíciónak látja, neki pedig kb. 1,5 GB van elérhető állapotban, most néztem a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz pmikloska #25141 üzenetére
ezzel mentsd le az egész rendszert: [link] később ha bármi gebasz lenne SP Flash-el vissza lehet rakni ezt a mentést már.
egyébként basszus, 2 hét alatt megjött? az ebay-es free shippinges cuccaim legalább 3 hét szoktak lenni. mondjuk az china post.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Napokban rendeltem meg a Jiayu G2 telefonom és szeretnék előre felkészülni
Egy pár kérdésem lenne. Szét akartam nézni az xda-n is de belevesztem az angol fórum labirintusba
1. ezt is kell particionálni mint a zte 970-et pl? (ha kell ugyan úgy?)
2. van hozzá ajánlott rom (esetleg Magyar?)
3. van valami típus betegsége vagy foltozni való bug?Esküszöm keresgéltem de pH-n csak kommenteket találtam specifikus problémákkal, valamint G3 topicot. xda meg csak keresővel használva totál káosz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Most nézem jön majd Newman K1 MTK6589-l,1280*720-s kijelző 1G RAM 5" kijelző 220-260 dodo
Illetve Lenovo A830 ami szinte ugyan az mint az A820,csak 5" kijelzője.HardCore is my LifeStyle
-
pmikloska
aktív tag
válasz peter077 #25143 üzenetére
Igen-igen, ez meg is van, de a root után hogy mentsem le az eredeti ROM-ot, hogy legalább a root utáni gyári állapot meglegyen biztonsági mentésnek?
(Ráadásul ebben újabb gyári ROM van, mint ami oda fel van töltve, így nagyon jó lenne tényleg ez elmenteni.)[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz raulicio #25136 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg a H7500+, ma fogom teljeskörűen letesztelni, eddig minden tökéletes, nagyon jó telefonnak tűnik. Nagy piros pont a tmallboxnak ismét, amikor rendeltem rákérdeztem, és akkor még 4.1-el adták és nem lett volna benne magyar nyelv, de pár napot kellett várnom a feladásra, és mint kiderült azért mert Justin rátette a 4.2-őt magyar nyelvvel.
Ajándék szilikon hátlapot is kaptam.
Sok cucc van hozzá (cwm, custom romok, stb), én eddig rootoltam és cwm-et tettem fel. Kínai app 1db volt csak rajta, azt simán leszedtem, illetve lefuttattam a cn app eltávolítót is.
Most töltöm a telót, nemsokára átfogó teszt következik, és írok egy összefoglalót. Elöljáróban annyit hogy aki ezen a telón gondolkodik, az ne is gondolkozzon, hanem vegye meg, nagyon szuper teló![ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest