Új hozzászólás Aktív témák

  • fil

    őstag

    válasz LámaZ #22438 üzenetére

    "...Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad?
    Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával..."

    Tökéletesen igazad van... egy kis kiegészítéssel. Mikor valaki egy közel Nexus 4 specifikációjú cuccot vesz harmad áron, akkor azért ő sem gondolhatja komolyan, hogy az nem jár - akár komoly - minőségbeli kompromisszumokkal. Biztos vagyok benne, hogy eljön az idő, amikor minőségben is felveszik a versenyt a nagyokkal, de most azért még nem tartunk ott. Nem a specifikációval van a baj a kínai cuccoknál - nem csak telefonnál - ,hanem a minőség esetlegességével. Ki lehet fogni egy szuper cuccot, de lehet nagyokat szívni is ... szerintem.
    Másrészt minden ilyen "egyben kütyü"-nél figyelembe kell venni, hogy egy dedikált eszközhöz képest kompromisszum. Még a legdrágábbak is.

    Ami a táblázatodat illeti: azt honnan lehet azt tudni, hogy melyik készülékben melyik GPS chip van? A specifikációkban nemigen látom feltüntetve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák