Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
-
Buccer
tag
válasz zsoltika29 #21577 üzenetére
Múltkor nem jött válasz, gondoltam megkérdezem újra.
Szerintetek ez reális ár ezekért? A p770 40-50 dolcsival drágább mint a 4 magos a820. Ez ennyi lesz vagy csak megjelenés előtti árak?Pécs City
-
-
hun_gery
aktív tag
válasz Terentius #21605 üzenetére
Van, akinek még a fullhd is pixeles 5"-on, szerintem 4,5-re pont jó a qhd. (könnyebb kihajtani, mert kevesebb pixel, illetve nem lesz minden hangyaméretű rajta.)
Részemről 4,3"-on vagyok 800x480-al (hd2), és nem tűnik veszélyesnek. Sőt a táblám 7"-on 1024x600, nekem az is jó, oda már valóban kevés a 800x480.
Ez a magánvéleményem volt, mások másként gondolják
Van feketében is. Meg kapható (lesz) hozzá millió színű hátlap.
fekete
ilyen színekben leszEgyébként egy kicsit felesleges feltenni egy teljesen szubjektív kérdést, elcsattogsz egy telefonboltba, és megnézed magad, hogy neked milyen 4,5"-on a qhd.
A színre pedig google képkereső is hipphopp megmondja a választJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
LámaZ
addikt
válasz sasa311 #21592 üzenetére
A hétvégén az unokaöcsém a mobilomon hívott Németországból. Tíz perc után szóltam neki, hogy nem lesz sok?
Azt mondta, hogy havonta 1000 perc ingyen van neki a világ bármelyik országába.
Kicsit hihetetlen, de ha a mobilszolgáltatók ezt bevezetik, a voipolás hamar befuccsol.
(Ld. még: Mobilhasználat külföldön)Legyen minden jó!
-
sasa311
veterán
válasz sasa311 #21598 üzenetére
Hm, factory módba belépve volt egy "clear flash" opció, ami nem tudom ugyan mi, de újraindítás után most bekapcsolt a telefon .... Érdekes
LámaZ:
Szép is lenne. Osztrákiában is ilyenek vannak, hogy 20 eurós havidíjért valami embertelen sok lebeszélhető percet kapsz.... De ez magyarisztán. Itt olyan jól keres mindenki, hogy had ketyegjen a 40 ft-os percdíj havi 4000 havidíj mellett![ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
hun_gery
aktív tag
Ha valakit érdekel:
android-sale-n a héten 270USD helyett 220 a zopo zp810Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Terentius
őstag
Na igen ez teljesen igaz.Elég ha bemész egy német Lidlbe,Aldiba,Pennybe stb. Nálunk a csórók boltjának számít mindegyik bezzeg ott ez nem így van.Végre itt lenne az ideje a rohadt gyarmati láncot ledobnunk.Több száz év török,osztrák megszállás,néhány évtized orosz elnyomás után most nem ennyire nyíltan,hanem gazdaságilag vagyunk elnyomva
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
kamillo67
tag
válasz RufuszX #21584 üzenetére
Mintha lenne annak a februári ROM-nak egy verziója a 4pda-n és azon megy GPS!
Az orosz és kínai fórumokon többet írkálnak az X1-ről és több ROM is van mint az XDA-n
A sláger a Lewa utolsó verziója de nekem annyira nem jön be. + vagy 2 hétig kellene magyarítani, mert mások a fájlok többsége benne. -
sasa311
veterán
Megjött a G3-am.
Egy kis érdekesség:Postára adás dátuma: 2013. 03. 15.
Gyártás dátuma: 2013. 03. 13.
Tényleg hiány lehet belőle... Viszont akkor ezek szerint mégsem állt le a gyártása!
[ Szerkesztve ]
-
kisteri
csendes tag
Ha bemegy 200 euró alá azonnal veszem,nagyon tuti http://telefon.schottenland.de/preisvergleich/Alcatel-One-Touch-Idol-Ultra-6033-schwarz-p21719126
-
kisteri
csendes tag
Ha bemegy 200 euró alá azonnal veszem,nagyon tuti [link]
-
kisbuba
tag
Sziasztok!
Valaki már probálta a JIAYU G2S-t és egy pendrive-ot összekötni?
Felismerik egymást és lehet pendriveról filmet lejátszani, illetve oda vissza másolgatni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
761219
csendes tag
Sziasztok.
Jiayu G3-mat keresnék ha esetleg valaki megválna tőle jelezze nekem.
Üdv.
761219 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
hunaqua
addikt
-
Drbonci
aktív tag
MTK6589 lehet már rootolni? Nem nagyon találtam róla infót, és nem látom a telefonoknál sem hogy opció lenne.
-
Raqueia
tag
válasz Terentius #21578 üzenetére
Nekem most amoi n821 van 4.5 col, qhd. Abszolut cool a kijelzo, semmi pixelesség. Mondjuk én is leprobalzam ezt a kombót mielott rendeltem de nem bantam meg mert így azért majdnem fele pixellel kell megküzdjon a soc mint egy hd-n. Mégegyszer szerintem ez a párositás szupi.
voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)
-
janakbacsi
őstag
3 féle gépre próbáltam feltenni a g3 drivert, két laptopra win7 64 bit és egy desktopra win7 32 bit de egyikre sem sikerült. valaki segítsen legyen szíves bp-en mert idegileg kivagyok tőle. cwm recovery kellene rá és egy magyarul tudó rom. előre is köszi.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
nagyúr
válasz janakbacsi #21636 üzenetére
Nézz szét a saját topikjában, ott biztosan kapsz választ.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hajduzoli
csendes tag
Valakinek van tapasztalata a www.android-sale.com oldallal?
Melyik rendeljem inkább Zopo ZP810 vagy Hero H7500+
Bár még nagyon gondolkodom a THL W8-ban is.
Tabletben van valami márka amit ajánlotok?Lenovo G770, THL W8 szürke
-
sasa311
veterán
válasz janakbacsi #21636 üzenetére
Én ideáig szoptam vele, de EZ jó!
-
rolko
őstag
válasz Peaceliker #21527 üzenetére
Pont azzal szemeztem én is, kíváncsi vagyok mi lesz vele a tapasztalat
-
Killerlaca
senior tag
válasz hajduzoli #21638 üzenetére
Szerintem Zopo 810 a Hero ennek az utánzata....
Várom, hogy megérkezzen azoknak akik rendeltek és véleményt mondjanak róla. Nekem fehérben nagyon tetszik.zero977
Ez SGS3 utánzat nem? Jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
sasa311
veterán
EZT az appot ismeri valaki? Működhet?
-
helltp
aktív tag
válasz Killerlaca #21644 üzenetére
A Hero H7500+ az nem utánzat, teljesen ugyanaz mint a Zopo zp810, oem cucc, többféle névre is szitázzák (asszem még egy caesar verzió is van belőle).
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
helltp
aktív tag
Jiayu G4, videó játék közben. Ebből ítélve nem lesz sok panasz a PowerVR SGX544MP1-re HD mellett (bár én jobban örültem volna ha beleteszik az mp2-t, akkor nem kéne aggódni FHD-n se ).
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest