Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz f8enter #22643 üzenetére
A töltést a készülék szabályozza. Az, hogy a töltőd mekkora kapacitású nem befolyásolja, hogy a telefon mekkora töltést vesz fel. Illetve csak akkor, ha túl kicsi. A töltést a telefon softwarének töltési algoritmusa szabályozza. A lithium akkuk töltése egyébként is egy szigorúan szabályozott folyamat.
-
Nyiaz
aktív tag
válasz hungobungo #22611 üzenetére
Hálánk üldözni fog!
-
-
-
Baloohd2
csendes tag
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne:
JY G2 6575 1GB
Navi hangnavigáció nem hallatszik - a menüben beállítva továbblépéskor ennyi hallatszik:
"...ess óvatosan!"
majd a gyakorlatban ismét néma. Egyéb hangok működnek.
Ötlet?
"Nem drágám, nem nagy a feneked... Te vagy kicsi!"
-
Hadeska22
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem és remélem ti tudtok nekem hasznos/kevésbé hasznos infót mondani.
Kínai telefonokkal még sosem foglalkoztam , pedig jó pár készülék volt már a kezemben tesztelés céljából (vagyis direkt kínai pl Jiayu stb).Viszont az S2-m kezd tönkremenni sőt épp ma reggel volt hogy 5 perc alatt képes voltam lemeríteni :d.. (beégett és tönkrement az AM-OLED panel ...de sebaj garanciálisan javítják )
Viszont elszeretném adni legalább 60 ezerért,mivel nagyon jó állapotban van és a kijelzőt eltekintve makulátlan...de váltani is szeretnék valami ütősebbre.Alapvetően számomra az AMOLED panel az etalon ha telefont veszek, mégis az S4-et pl. nem fogom megvenni,és nem azért mert nem jó, hanem mert nem kapott el ennél az a bizonyos must-have érzés mint anno az S2-nél.Az S2-egy vérbeli férfias telefon (naná hogy laflőr kiadásban ),viszont az s3,s4 már kevésbé.. így új telefon után nézelődtem és végül is a CESen bemutatott lenovo ideaphone k900 asra akadtam..ami kívül belül kiemelkedőt nyújt.
Az Intel atom procik nagyon jól teljesítenek szolgálatot így mindenképp elsődleges telefonnak ezt szeretném majd..viszont a premier most lesz és nagyon magas áron kezd szóval várok még reá.De most nem is ezért szeretnék kérdezni..
Az igazsághoz hozzátartozik hogy telefon nélkül sem szeretnék maradni, így néhány hete pásztázva a kínai oldalakat találtam a következő gyönyörűségeket.
Lenovo a820
iocean (ájósön..ezen még mindig nevetek ..) x7
Newman N2a legolcsóbb egyértelműen a Lenovo készüléke, ami nekem formára is nagyon tetszik... az MT chipset szerintem bőven elég lenne egy qHD felbontására, és egy android 4.1 futtatására, szóval bizonyára jól teljesítene szolgálatot.. habár ha benchmarkhuszár szeretnék lenni a 12-14 ezres antutu nem a legtöbb, de vélhetően akár a legújabb játékokat is el tudja majd futtatni..
A newmant már fogtam is kézbe viszont ez a márka számomra holt ismeretlen.. a4 magos exynos maáért beszél szóval ez tuti jó vétel lenne.
És utolsó versenyzőnk az ájósön pedig fullHD kijelzővel virít 200 dollárért.. ami nevetségesen olcsó még akkor is ha szállítási költség rosszabbik esetben 44 dollár... De itt jön a kérdés.. mennyire megbízható u.az az MTK 4 magos SoC ebben a készülékben (értsd: qhd-t a lenovoban megtudja bőven hajtani, de nem tudom hogy egy fullhd-t mennyire tud döccenés mentesen) mondjuk alapból a Lenovo tetszik nekem.. hisz kb 170 dollárért megkaphatom...és a Lenovonak van is neve.. de a fullhd kijelzőnek meg beadnám a derekam ha jó lenne és akadásmentes ...
Persze néztem róla dzsiánghuán rivjúvokat...de nem tudtak érdemit alkotni.illetve hogy etotalk.com mennyire megbízható oldal ?... vagy ti melyiket ajánlanátok?..esetleg hogy milyen rossz/jó tapasztalataitok vannak kínai telefon vásárlásával( ha valakit megkérhetnék és már többször is csinált ilyet kérem írja le a menetét privátba-előre is köszönöm )
További szép napot
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
törölt tag
Tudom nem épp ide tartozik de a G1345 fórum ki van halva. Gsmart G1345 telom van de most egy pár napja elkezdett villogni,senki nem nyúl hozzá és mégis,van hogy este 10 körül le veszem töltőről és hajnal 5 körül már 55-60% lemerül az aksi a folyamatos villogástól,nem tudjátok mi lehet ennek az oka?tAz az árdekes van a családban egy Alcatel 993D telo és annak is hasonló hibája van,lehet hogy ez okostelefon betegség.hx
-
peter76bp
aktív tag
válasz f8enter #22643 üzenetére
SMS kezelésnél a Go SMS Pro jól kezeli a 2 kártyát.
-
lexter00
őstag
válasz #92239104 #22662 üzenetére
Folyamatosan villog?Nem kéretlen reklámokat kapsz?ezt próbáld kiés ha talál valamit azt töröld.
A sok ingyens cucc ilyen agresszív programokat telepít a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
robit1973
aktív tag
válasz #92239104 #22662 üzenetére
Tedd fel ezt a progit: GSam Battery Monitor
Ez megmutatja , hogy melyik app meríti az akksit. -
Szilasit
csendes tag
Hi
Valaki tud g9300+-hoz linkelni CWM recoveryt? Már valaki linkelt, de jelszavas a rar fájl. Sehol nem találok jelszavat hozzá. Mindenütt azt írják nyomjak a Thanks gombra. De olyat se találok.
Előre is köszi -
fil
őstag
válasz f8enter #22658 üzenetére
Én nem tudom, hogy ez jó ötlet-e ...
Én úgy tudom, hogy az LiIon akkuban lévő elektronika adatokat szolgáltat a készülékben lévő vezérlő sw-nek, ami ez alapján dinamikusan változtatja a töltési karakterisztikát. A LiIon akkuk állítólag nagyon kényesek a töltésre (is). Egy nem kimondottan hozzá való töltővel esetleg ki lehet nyírni. A szavaidból márpedig úgy vettem ki, hogy ez egy külső töltő lenn. -
lexter00
őstag
válasz Hadeska22 #22660 üzenetére
Én a Newman N2-őt ajánlanám már csak a Exynos 4412 miatt is.Van itt pár Newman tulaj is ,itt egy tulajdonos cikke a telefonról.De ha jól tudom a Newman 2 a Kínai piacra szánt verzió Play meg minden nélkül de van egy Eu-s változata a Freelander I20 ebben még talán magyar nyelv is van,de a boltok oldalain tudsz jobban érdeklődni.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
-
hungobungo
senior tag
Üdv,
végeztem a localizáció kicsomagolással!
Összeszedtem az alapokat a jBart használatához egy cikkbe, és ugyanide feltettem egy 4.2.1-es Androidból származó magyar fordítási bázist, kiegészítve néhány korábbi fordítással.
Szerencsére a kínai telefonok zöme már magyarul kapható, de ha valakinek szüksége lenne rá, használja egészséggel!Itt elérhető:
[link]QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Szilasit
csendes tag
válasz cappa72 #22672 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom rootolni. Azt szeretném. Valaki írta, hogy CWM-et kell felenni hozzá. Találtam is hozzá CWM-es recovery-t, de hál istennek jelszavas a fájl és sehogy nem tudom kibontani. http://4sharedtrend.com/f/11073471/g9300_cwm_recovery.html
Rootoláshoz próbáltam már sok mindent. Többek között a root bin4ry-t. Ez újra is indítja a telefont, de ott kiírja, hogy permission denied, majd nyomjon meg egy gombot és kilép. De nem tudom mi lehet a baj.
De eddig senki nem tudott segíteni. -
LámaZ
addikt
A telómnál ma megszűnt a kijelző auto elforgatás. Vajon miért?
Legyen minden jó!
-
peter76bp
aktív tag
válasz hungobungo #22674 üzenetére
Köszönjük ismét a munkádat
-
Landor
tag
Ha nagyon a méretre megyünk (135mm*70mm alatt) és 4 mag, akkor nekem ezek jöttek ki;
Csináltam egy kis táblázatot.
Mit szólsz, szóltok? Még valami szóba jöhet ezen paraméterek alapján?
De ha nem MTK6589ben gondolkozok, akkor sincs nagyon más ahogy néztem.. -
Hadeska22
aktív tag
válasz hunaqua #22671 üzenetére
jó készülék lenne, de ezt amit venni készülök u.mond egészen addig használnám amíg meg nem jelenik a k900, és utána normális emberi áron lehet kapni (azaz én a k900-ast Németországból szeretném majd és karácsony környékére), viszont ugye az még sok idő, így kell vmi más ami mindenképp jó lenne ha nem drágább lenne hanem vagy egy árban vagy olcsóbb.A newman drágább kicsivel, de annyit még mernék érte fizetni..az ájósön (megunhatatlan ..) x7 az pedig pont annyiba kerülne amennyiért én az s2-t eltudnám passzolni.ami még marad az a lenovo a820 ami ugye jóval olcsóbb mint az előzőek, csak a kijelző nem a legjobb benne a pixelsűrűség miatt, de ezenkívül rendben van. Viszont a k860 ami egyébként jó kis teló, ahogy elnéztem 400+ dollárba kerül ami viszont már sok sajnos. Mint írtam kb. karácsonyig venném meg utána másodtelefonként szeretném h funkcionáljon :/
Jelenleg az a cél h egy új készüléket kapjak ennyi pénzért mint amennyiért az S2-m eltudom adni, és legvégső esetben fizetni rá.(lehetőleg 4 magos mtk,Tegra 3 vagy 4magos exynos (s3)..esetleg ha van snapdragon S4 (mondjuk abból 2 mag is elég, ahogy u.csak az egyik új exynos ami a nexus 10 ben debütált két cortex a15 maggal..)
-
Xabi78
aktív tag
-
hunaqua
addikt
válasz Hadeska22 #22682 üzenetére
Akkor vegyél egy A820-at.Abban az esetben,ha nem kell vaku meg front kamera.
hungobungo
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
fotosjani
aktív tag
válasz Landor #22678 üzenetére
Nekem is kb. hasonló méretű mobil lenne az ideális.
4 magosban én a MIZ Z1-et találtam ami "kisebb" méretű.
A MIZ Z1 teljesen ugyan az mint a STAR B943 és a STAR B94M.
Az AnteLife oldalon most a "likeus" kuponnal 173,5$
A AnteLife oldalán 131x67x9mm van feltüntetve, de máshol 134x68x10-esnek is írták.
forum.china-iphone.ru oldalon van hozzá ROM és CWM is ha jól olvastam.
Lehet belevágok egybe -
Hadeska22
aktív tag
válasz lexter00 #22670 üzenetére
Köszi a cikket , hát az Exynos tényleg elég ütős ,tény ami tény, 3 hetes s3 nyüstölésem alatt egyszer nem melegedett a készülék,és a legjobb játékokkal teszteltem pedig (játszani nem szeretek telefonon sem*, de ezek mérvadóak legalább hogy menyire fut el egy adott készüléken) (wild blood,real racing 3,fifa12,asphalt 7,modern combat 4,dungeon hunter 3.).. ezért is kérdezek lépten nyomon embereket hogy milyen véleménnyel vannak pl. egy 4 magos mtk chipsetről.. pl egy lenovo a820-ban .. vagy esetleg hogy mennyire lesz smooth minden egy ájósönön .. amiben ugye fullhd kijelző van..mert félek h ez a hardver bezony már kevés lenne neki...de lehet tévedek. (értsd: fullhd filmek nézése (legalább tesztelés céljából),remote-pchez,programozás,és modern combat 4 szintü játékok tesztelése (legalább tudjam h eltudja futtatni ) ..és kb ennyire használnám)
Mindenesetre amit írtál az igaz, Freelander i20 a neve és 270$ jelenleg az ára,még gondolkodom rajta hogy melyik legyen, mondjuk ez nagyban függ attól is hogy az x7 mennyire megbízható..mert fullhd ips az akkor is fullhd ips és van különbség hd /fullhd közt, még ha nem is sok, de van.
-
LámaZ
addikt
-
Landor
tag
Hát én nem tudom, de szerintem olyan másfél éve használom úgy az androidos telefonjaimat, hogy ha hazamegyek akkor bekapcsol a wifi és feljelentkezik, ha elmegyek otthonról kikapcsol.
Ha megérkezek a munkahelyemre akkor bekapcsol a wifi, ha elmegyek a melóhelyről, akkor kikapcsol.
Továbbá éjfél és 7 között lenémul a telefon de csak ha otthon vagyok (nem pl máshol buliban).
Nincs ebben semmi ördöngösség, ezt bármelyik android tudja, csak szoftver kérdése..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest