Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
-
dhgm
tag
válasz motorolatom #21426 üzenetére
Butaság, amit írsz meg ne próbáld. Csak olyan Romot ami a telódé. Nem hinném, hogy egy Jiayu scatter.txt fájlja egyezne ezzel.
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
okmaci
csendes tag
válasz Killerlaca #21396 üzenetére
Ez sajnos nem így működik, a 850/2100 az nem egyenlő 850-2100-zal! Illetve, ahol 900-on megy a 3G, az nem azt jelenti, hogy az a sávszélesség alja, ezért "rossz a lefedettség, lassabb a net".
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a dual simes telók kezelik-e a mobilnet simkártyát + "rendeset" egyszerre? Most kaptam kábeles előfizu mellé egy mobil netet és igazából csak mobilon használnám ki a mobilnet előnyét, a régi 3g ájfonom pedig eléggé megérett a cserére.
Tudnátok ajánlani ilyen telót? Nagy képernyő előny.
Ill mi a tapasztalat a hasonló másolatokkal? [link][ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
BSI és a CMOS között milyen különbségek vannak?
http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html
[ Szerkesztve ]
XiaomI RedmI Note|||
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz Saccco #21391 üzenetére
Majd ha meglesz a Lenovo a820-am, akkor odaadom egy teszt erejéig, mert az elvileg tudja a 900MHz-et is!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Peaceliker
addikt
Szia!
Ha jól tudom működik a sima sim + mobilnet sim kombó.
A teló amit linkeltél kicsit sántít a leírás alapján. A 6577 nem 4 magos és a 6589 (ami az), meg 1,2 GHz en megy...
de ez alapján, ez se nem 4 magos, se nem HD se nem 1 GB RAM
http://www.chinasmartphonereview.com/hdc-galaxy-note-2-n7102/ami most 4 magos és nagy kijelzős és note II re hasonlít, az star n9589 vagy s7589 vagy cubot a6589 (de ez még presale)...illetve tuti van még 1-2, körül kell nézni...
"Oh my Goa'uld!"
-
nagyúr
-
levi.hungary
tag
THL W8-ra keresek tokot. Tud valaki linket?
-
robit1973
aktív tag
-
hevizms
addikt
OFF!!!!!
Bocs hogy itt teszem fel a kérdést ,biztos van erre megfelelőbb topic,de ide irogatok a legtöbbet,így inkább itt kérdezném meg.
Hogyan tudom megnézni akár a sajátom,akár más hozzászólásait a fórumon belül?
Márminthogy csak az a bizonyos személy összes hozzászólását?[ Szerkesztve ]
-
imis
senior tag
válasz sasa311 #21422 üzenetére
ezt remélem hamarosan kipróbálhatom,
nekem nem mindig jöttek be a buherált romok, igaz most az xperia ray-nél sem a gyári rom lett a nyerő.W8, mert magyar is van benne, mert a vélemények szerint a thl viszonylag minőséginek számít és mert a legtöbb videó erről jelent meg felhasználóktól. Sajnos a G3-mal sem volt mindenki elégedet, így a G4 is kétséges számomra, de majd meglátjuk. Az elképzelésemnek most a w8 megfelelőnek tűnik. Persze tapizás után szubjektív véleményt is adok.
-
imis
senior tag
válasz levi.hungary #21466 üzenetére
nem nagyon látni, de én ezt néztem elsőnek, míg megjelenik valami pontosabb méret:
case -
bigrock
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de a 4 GB ROM-ból a felhasználható kb. 2,8 GB-ot hogyan tudom használni? A Root Explorer látja /data alatt, de kiírja azt, hogy "user writeable=NO". Egyáltalán használható tárolási célra, vagy maradjak a jól bevált 16 GB-os bővítőkártyánál?
-
hunaqua
addikt
A "Black Pomelo"-tól várható kemény tok.Ők készítenek a ThL-re,egyébként jó minőséget.
...jelenleg ilyen PVC van W8-ra
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Durable-Protective-PU-Plastic-Case-Cover-for-THL-W8-White/804235053.html
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok sajnos teljesen kezdö vagyok , azt szeretnem kerdezni hogy a Hero 9300+ kèszülèkre a Zopo jelly bean rom ja jó lesz erre is?
-
szati42
csendes tag
hali, takott már fel valaki, jy g2 re gyári android 4.1, mi a tapasztalat , magyar menü van benne?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g3-at rádugom a pc-re és nem tudom a drivereket feltenni. az eszközkezelőben megjelenik aztán pár másodperc múlva eltűnik az eszköz. pdanet-el sem megy. így nem tudom root-olni, cwm-et felrakni. kérem segítseget! köszönöm. mát több gépen is próbáltam, pc, laptop és ugyanaz a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
-
sasa311
veterán
válasz janakbacsi #21483 üzenetére
pdanetes driverhez tilos rádugni a telefont! Csatlakozás nélkül kell telepíteni a drivert! Akkor kell csatlakoztatni mikor a program kéri. Eszközkezelőbe be se kell tenni a lábad.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
fila
senior tag
Antelife-on 178 dolcsi a G3:
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
-
Czeffer
csendes tag
válasz Peaceliker #21494 üzenetére
OK, köszi. De akkor az isten tudja, mikor lesz, és lehet hogy hónapokkal később kapom meg. A kérdés, hogy a minideal-en van e raktáron, és megkapom 2 hét múlva, vagy csak oda van írva, hogy van. Olvasgattam, és a minideal-ről ha van, gyorsan megjön, de kérdés van e? A 20 dolcsi az 20 dolcsi, de ha lenne vkinek kuponja hozzá, és van raktáron, akkor maradnék a minideal-nél, mert kicsit többért, de tokkal megjönne hamarabb.
-
janakbacsi
őstag
válasz #40993792 #21484 üzenetére
win 7 64 bit, lenovo notebook, automatikus frissítés, mármint a windows nincs engedélyezve. ha rádugom a pc-re a g3-at akkor azt írja ki a gép váltakozva, hogy az eszköz csatlakoztatva, utána meg azt, hogy az eszköz eltávolítva. kézzel nem tudom kitallózni az előre letöltött drivereket, mert az eszközkezelőben nem jelenik meg.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #21496 üzenetére
most már szétb....sz az ideg. ez már legalább a tizedik kínai dual sim-es telefon ami a kezeim közé kerül, de eddig mindegyikkel megbírkóztam. ezzel a g3-al meggyűlik a bajom. nem és nem megy fel a driver a pc-re.
-
Czeffer
csendes tag
válasz Peaceliker #21498 üzenetére
OK, rápróbálok mindkét helyen. Egy üzenetet megér, hátha válaszolnak. Nincs vkinek kuponja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest