Új hozzászólás Aktív témák

  • Turtlelboy

    csendes tag

    Sziasztok!

    Anyám elkezdett érdeklődni az okostelefon iránt és arra gondoltam, hogy meglepem egy Meizu M6 note-tal. Az elképzelés az lenne, hogy beleraknánk a jelenlegi Telenoros kártyáját (feltöltő kártya, nem előfizetéses) és vennék még mellé egy T-mobilios domino sim-et, amire van olyan mobilnetes csomagjuk (maraton), aminek nincs 30-napos időkorlátja, hogy le kéne használni, hanem megveszel mondjuk 4GB-t és ameddig le nem használod (illetve amíg érvényes a sim kártya), addig tudsz netezni, függetlenül attól, hogy az 1 hét vagy 10 hónap alatt törrénik meg. Mivel anyám nem hiszem, hogy sokat netezne vele, ezért nem akarok havi díjas mobilnetet rá.

    A Meizu oldalán nem találtam, de más helyeken úgy látom, hogy Dual SIM (Nano-Sim), dual stand-by-t tud.
    Az érdekelne, hogy ha az 1-es simkártyája a Telenoros telefonálós, a 2. pedig a T-mobilos mobilnetes, akkor, ha be van kapcsolva a mobilnet és éppen használva is van (pl.: megy a youtube vagy böngészik), akkor, ha az első kártyára érkezik bejövő hívás, akkor ilyenkor meg is kapja a bejövő hívást vagy mivel a 2. kártya aktív, ezért nem?
    Ha megkapja a hívást és felveszi, akkor a 2. káryán a net megszakad a hívás idejére (pl.: letöltés)?
    Ha igen, akkor a hívás végeztével automatikusan bekapcsolódik újra a net vagy manuálisan kell újra bekapcsolni vagy mi a teendő?
    Olvastam fent a dual standy kifejzés meghatározását az összefoglalóban, de az nem világos számomra, hogy 1 telefonos + 1 mobilnetes sim esetén is úgy működik, mintha 2 telefonos sim lenne vagy a mobilnet esetleg képes párhuzamosan menni a telefonálással?

    Turtleboy

Új hozzászólás Aktív témák