Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #134372 üzenetére
Szia! Ott van az aláírásomban. Elmúlt három éves és még nem volt sem javítva sem szétszedve.... Az új akut megvettem lassan egy éve de nem kell még mindig cserélni. Ez így elég? Nem vettem "occó" telefont és próbáltam vele utolérni az éppen aktuális csúcsmodellt! Vettem egy akkori csúcs készüléket és már több mint három éve nem kell b@szogatnom. Ja pontosan 2014.08.05.-én jött meg.
Köszönöm a többi hozzászólást a bejegyzéssel kapcsolatban. Én építő jellegű kritikát fogalmaztam meg de úgy látszik van aki ezt sem érti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest