Új hozzászólás Aktív témák

  • aytukabozs

    addikt

    válasz gippazoid #134343 üzenetére

    Huh.
    Elég jól összemosod 1 kalap alá a kínai telefonokat, holott ég és föld az egyes gyártók, és azon belül az egyes típusok közt is a különbség.

    Nem tudom mióta követed a kínai dualsims telókat, de kb 2 évvel ezelőttig teljesen általános volt a 2sim+sd, aztán sajnos bejött a hibrid slot a divatba, de 2013 és 2016 közt csak olyan telóim voltak amibe 3 kártyát lehetett tenni.

    Amennyiben az ember nem vakon vásárol, hanem utánajár mit vegyen akkor nem feltétlenül kell "18 főzött ROM kipróbálása", a mostani telefonomon is mehetne akár a gyári global gond nélkül, saját döntés hogy az elejétől lieage van rajta, és megy gond nélkül ahogy mondod "Soha egyetlen restart nem volt, se fagyás, se semmi"

    A hihetetlenül jó akkuidő nem tudom mit takar, 1.5-2 nap 7-8 óra sottal amit a mostani tud berhelés nélkül, nekem az jó.

    Huaweiből nekem sima P8-am volt, semmi olyan baja nem volt amit a kistesójáról írsz, (de az akkuban nem hozta az igényeimet nekem sem).

    GPS-szel kapcsolatban sem tapasztalom amit írsz, de persze ezzel megint csak ott vagyunk hogy nem kell minden szemetet megvenni csak mert olcsó,
    a kínai telefonok közt is van egy határ ami alatt csak gondot vesz az ember a pénzéért, de ez vásárlás előtti tájékozódással elkerülhető.

    [ Szerkesztve ]

    Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

Új hozzászólás Aktív témák