Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz svgyula #124188 üzenetére

    Szerintem ez nem több, mint egy frissítési folyamat, BL nyitás ami egy hivatalos eljárás és egy ROM flashelés, nem több, mint bármely gyártó frissítése, az igaz kicsit bonyolultabb, de minimális olvasás után lépésről lépésre kivitelezhető, ez egy hivatalos elfogadott folyamat, nem főzött ROM. Annyit kell tudomásul venni, hogy kicsivel marcerásabb. Mellesleg szerintem szervizben elintézhető, Wayteq-et kellene megkérdezni esetleg, persze elhiszem ez nem boldogítja a leendő tulajt.
    Eustockos magyarosított ROM-al pedig dobozból kiszedve használható, úgy sincs vele gond, ha valaki nem akar ezen a procedúrán végigmenni. Látod itt nem fog frissítést se kiabálni a készülék, mert nincsen, ahogy mondtad, használható a dobozból kiszedve, hol itt a probléma? Ilyen ember egyáltalán (nem csak Xiaomit, semmilyen más kínából importált készüléket) ne vegyen, mert egyszerűen akármelyik nagy részüknél elkerülhetetlen némi buherálás. Vegyen magyar shopból buherált kínait, vagy már ebbe a régióba szánt, "honosított" készüléket, ilyen ne rendeljen kintről, mert csak arcra fog esni!
    Mellesleg, hiába romolok, kínából én is nagyon megnézem mit hogyan veszek, nem a romolás hanem az esetleg garanciális vagy hasonló problémákból adódóan. Van némi tapasztalatom már itt is, de elég negatív jellegű (részben az én hibám is, de az mondjuk nem, hogy hibás alkatrészt kaptam először), de pont ezért nagyon meggondolom mit és honnan rendeljek meg. Eustock pont annyival drágább, hogy ne érje meg kintről rendelni szerintem, ez mellett fel van készítve azonnali használatra, így erre se lehet panasz.
    Méret nem értem, hogy jön ide, hát vegyen akkorát amekkorát akar, erre tényleg nem tudok mit mondani, fenti témától teljesen eltér és nem értem miért írtad.

Új hozzászólás Aktív témák